Ga naar de homepage

Knus logeren in een wijnvat

Wil jij op een originele manier kamperen? Ga dan eens voor een nachtje in een houten wijnvat! Zo’n knus houten kampeervat is weer eens wat anders dan een tent of caravan. De basic uitvoeringen zijn ideaal voor rondtrekkende kampeerders maar er zijn ook glampingaccommodaties die beschikken over luxe voorzieningen zoals eigen sanitair en een koffiemachine. Perfect voor bijvoorbeeld een wandelvakantie of een weekendje weg.  

Een unieke vakantie in de natuur

Op verschillende campings in en buiten Nederland kun je kamperen in een wijnvat. De kampeervaten staan meestal ruim verspreid op het campingterrein en bieden daardoor veel privacy. Neem zelf een lekker wijntje mee en vier vakantie vanaf je eigen terras op de camping. Of je nou van wijn houdt of niet, slapen in een wijnvat is ongetwijfeld een avontuur! Ontdek welk wijnvat bij jou past op een van de onderstaande campings.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen