Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerdBetrouwbare campinginformatie
  • Zoek op meer dan 200 voorzieningenAltijd een camping die bij u past
  • Betrouwbare beoordelingen100.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Turkije

Campings in Turkije hebben de verwende toerist véél te bieden. Een kampeervakantie in Turkije is ideaal voor zonaanbidders, maar ook voor de actieve vakantieganger of de cultuurliefhebber. Een extra voordeel van een verblijf op een camping in Turkije is bovendien de aantrekkelijke prijs.

Lees meer

Kamperen in Turkije: veel gastvrijheid onder de zon!

Wanneer u gaat kamperen in Turkije, zult u versteld staan van de witte zand- en kiezelstranden, schilderachtige visserdorpjes en de lange boulevards met palmbomen. Van vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar heeft Turkije een warm en aangenaam klimaat. Maar ook op het gebied van cultuur komt u op een camping in Turkije niets tekort. Rondom de campings in Turkije zijn talloze overblijfselen te vinden uit de oudheid, onder andere de plaats waar ooit de stad Troje heeft gelegen.

Aan de Turkse Rivièra met zijn duizenden kilometers kust liggen ontelbaar veel baaien en dorpjes waar het massatoerisme nog niet heeft toegeslagen. In het oosten van Turkije is het bergachtiger. Een absolute aanrader is het onwerkelijk mooie landschap van Cappadocië, volgens veel toeristen die eens wat verder keken dan de bekende kuststreken, het mooiste stukje Europa. En wat Turkije zo onweerstaanbaar maakt: de mensen zijn er innemend en gastvrijheid is er vanzelfsprekend!

Kiest u voor een rondreis met camper of caravan door Turkije, denk dan aan de juiste voorbereidingen. Ook in Turkije kunt u namelijk vervelende infectieziekten oplopen, die de vakantiepret behoorlijk bederven. Voor Turkije zijn Hepatitis A vaccinatie en DTP vaccinatie altijd aanbevolen, overige vaccinaties afhankelijk van uw situatie. Voorkom dit en informeer tijdig naar de benodigde reisvaccinaties.

Toon alle 42 campings - Turkije

Toon meer regio's in Turkije

Handig!
Devices

ACSI Europa-app

  • Altijd en overal campinginformatie bij de hand
  • Zonder internetverbinding te gebruiken
  • 8500 campings, jaarlijks geïnspecteerd

Download de app en koop een landenpakket

Lees meer over de app