Ga naar de homepage

Camping Šobec *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,4
54 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Omgeven door rivier Sava Dolinka
  • Minigolf, tennis en volleybal
  • Voor de echte natuurliefhebber
  • Tomi de schildpadmascotte
  • Restaurant met lokale gerechten
  • Naar Ljubljana of de Vintgarkloof

De ligging van Camping Šobec is werkelijk uniek te noemen. Deze camping ligt namelijk midden in een dennenbos en wordt omgeven door de rivier de Sava Dolinka. Je kampeert hier dicht bij het dorpje Lesce, op ongeveer vier kilometer van Bled. Deze bekende toeristenplaats ligt aan de voet van de Julische Alpen, op nog geen half uur rijden van de Oostenrijkse grens. Om bij deze grote gezinscamping te komen, volg je vanaf de Karawankentunnel de A2/E61 richting Ljubljana. Neem vanaf deze weg afrit 3-Lesce. De weg naar de camping is geasfalteerd en ziet er keurig onderhouden uit.

Toon meer

Receptie en informatiecentrum

Wat op de camping gelijk opvalt, is het grote receptiegebouw met de parkeerplekken daarvoor. De receptie doet ook dienst als informatiecentrum voor excursies. Ook kun je er mountainbikes huren. Je wordt er te woord gestaan door de manager van de camping of een van de receptiemedewerkers. Zij zijn behulpzaam en spreken diverse talen.

Kamperen in de natuur

Op Camping Šobec rijd je over laantjes naar je staanplaatsen toe. De camping ligt op een natuurlijk terrein met veel paden en bomen. Als je hier kampeert, ben je echt midden in de natuur. Er is geen drukke weg in de buurt en het enige wat je hoort, zijn natuurgeluiden van de rivier en de vogels. Heerlijk toch?

De kampeerplaatsen zijn met nummers aangegeven. Ook is er een vrij terrein om te kamperen, maar verder niet afgescheiden. Je kunt kiezen uit plekken van verschillende grootte. De plaatsen die direct aan het meertje liggen, zijn vrij klein. Iets verder van de waterkant af, vind je grotere plekken. Het sanitair is niet nieuw, maar wel netjes onderhouden. Bij de nieuwe staanplaatsen is een klein, nieuw toiletgebouw gerealiseerd. Ook is er voldoende capaciteit. Naast de kampeerplekken staan er op de camping enkele houten huisjes waarin je kunt overnachten.

Op camping Šobec staan tien bungalows in alpinestijl. Bij de bouw van deze bungalows is er goed gekeken naar de omgeving. Door veel hout te gebruiken, passen de bungalows prachtig in het landschap van de camping.

Julische Alpen: populair onder wandelaars

Op camping Šobec komen veel Nederlanders, Duitsers en Belgen. De camping is ook geliefd onder Denen en Slovenen. In het laagseizoen zijn het vaak rustzoekende senioren die hier kamperen. De streek is erg populair. Zowel in de zomer als in de winter trekken veel toeristen richting het gebergte (Julische Alpen), met als hoogste berg de Triglav. Je kunt hier prachtige wandeltochten maken. Deze zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De camping richt zich vooral op gezinnen die van de natuur houden of die graag sportief bezig zijn. Activiteiten die je bijvoorbeeld kunt doen zijn raften, mountainbiken, wandelen, klimmen en zwemmen. Een zwemmogelijkheid is er bijvoorbeeld in het meertje bij de camping. Je vindt hier een speciaal (afgebakend) gedeelte voor kleinere kinderen. Aangrenzend is er een ligweide met veel speeltoestellen. Het meer ligt in de volle zon, goed smeren dus!

Professionele animatie en sportmogelijkheden

Zin in een sportieve tijd? Er zijn sportvelden waar je kunt basketballen en voetballen, maar ook tennisbanen, een beachvolleybalveld, een minigolfbaan, een badmintonveld en tafeltennistafels. Voor kinderen wordt er van alles georganiseerd. Zo is er een speciaal programma voor kinderen. Breng je kroost hiernaartoe en geniet van een paar uurtjes ‘vrij’! De professioneel opgeleide animators laten kinderen kennismaken met Tomi de schildpadmascotte en enkele traditionele gebruiken. Ook kunnen ze meedoen aan creatieve workshops, sportactiviteiten of op schattenjacht gaan.

Campingrestaurant: lekker en lokaal

In 2018 is een compleet nieuw restaurant en supermarkt gebouwd met daarbij een televisie-ruimte, dit allemaal onder één dak. Hierboven is een prachtig appartement dat gehuurd kan worden. Er worden in het restaurant gerechten geserveerd uit de Gorenjska-regio waarbij gebruik wordt gemaakt van ingrediënten van de omliggende boerderijen. Daarnaast is er een strandbar waar je terechtkunt voor snacks, koffie, koel drankjes en ijs.

Naar Ljubljana of de Vintgarkloof

De natuur in de omgeving van Camping Šobec is prachtig. Vanaf de camping kun je diverse uitstapjes maken naar de Vintgarkloof of het meer van Bohinj. Daarnaast ligt de camping dicht bij het meer van Bled. Dit meer is op zichzelf al een bijzondere plek, maar midden in het meer ligt een eilandje waar een kerkje op staat. Een bijzonder gezicht. De stad Ljubljana ligt op ongeveer drie kwartier rijden. Deze gemoedelijke stad heeft vele interessante pleinen, musea en kerkjes.

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

A. Vink

"Grote gezinscamping in dennenbos, gelegen aan de rivier de Sava. Keurige voorzieningen. Op de camping is een klein meertje waarin gezwommen kan worden. Tevens zijn er leuke bungalows te huur. ACSI-gidsgebruikers en ACSI-Club ID houders ontvangen 15% korting in het laagseizoen. Gratis wifi."

Inspecteur Dhr. A. Vink

A. Vink

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792573

Beoordelingen (54)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,1
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,5
Entertainment
8,1
Sportfaciliteiten
8,3
Eten en drinken
8,3
Omgeving
8,9

de Hondt, op deze camping in augustus 2023

7,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

staanplaats aan de rivier superior river, mooie plaatsen, ruim genoeg
een mooie camping met een prachtige ligging kort aan Bled
maar het sanitair haalt de score helaas naar beneden,
het is vernieuwd maar niet proper, er wordt niet met water gepoetst , de toiletten hebben daardoor een geur,
jammer anders zou ik zeker terug keren,

Mike, op deze camping in juli 2023

5,9

Reisgezelschap: Paren

Mooie ligging van de camping maar het lijkt wel een festival terrein. Alles op en in elkaar.
Erg duur ook, zeker als je voor 1 nacht komt…. Wij zijn hier 2x eerder geweest naar volle tevredenheid maar nu gaat er een dikke rode streep door deze camping. Zonde……

Martina K., op deze camping in juni 2023

7,2

Reisgezelschap: Paren

Hadden in eerste instantie Camping Bled op het oog, maar deze zat vol en toen zijn we hier terecht gekomen zonder te reserveren. Hebben een standaard plaats gevonden in het gedeelte achterin, want eerste gedeelte erg op elkaar en druk. Niet aan de rivier, maar de stroming was goed hoorbaar, wat prettig is. Moest er wel aan wennen dat iedereen over de kampeerplekken loopt naar het sanitair-gebouw. Het bijgelegen sanitair-gebouw is zeer simpel met kleine douches, maar werd goed schoon gehouden. Voorin zijn de luxe sanitair-gebouwen en alle voorzieningen. Er zit een mooie supermarkt bij de camping en het restaurant hebben we ook 3x uitgeprobeerd en daar waren we ook tevreden over. Er kwam nog een stevige hagelbui voorbij, die veel schade heeft aangericht. Helaas is het achterste gedeelte ook waar het laatst zou worden opgeruimd. Blijkbaar hadden ze hier geen veegmachine voor. Het fietsen (die kun je hier goed gebruiken) was op het park daarom wel oppassen vanwege de sparrenappels. Bij het inchecken is eigenlijk geen info gegeven. Bij het uitchecken na 9 dagen werd de rekening gepresenteerd en ik viel bijna stijl achterover. Wij liepen van het terrein via een brug en ook daar zelfs geen zakjes in de automaat. Heb gemist dat ik ACSI korting kon krijgen. Gevraagd of ze dit achteraf nog wilde toepassen, maar \'policy\' zegt nee. Had me beter in moeten lezen, maar het voelde toch wel heel vervelend hoe er op mijn e-mails werd gereageerd. Conclusie: dit is hele mooie camping op een prachtige plek. Vriendelijke hardwerkende medewerkers, maar veel te duur voor wat we kregen.

J.F Hermans, op deze camping in juni 2023

7,2

Reisgezelschap: Senioren

Duur door extra toeslagen. Ik heb bijv. nooit eerder emballage op een pizzadoos ergens moeten betalen. Sanitair is afhankelijk van de periode deels dicht. Kan tot wachttijden leiden. WiFi zeer traag maar gratis. Kosten voor stroom op de free-camp zone. Restaurant aan de prijs . Infrastructuur netjes. Het

Monic, op deze camping in juni 2023

8,6

Reisgezelschap: Paren

Super camping alles naar wens.
Veel te doen vanuit de camping raften. Zipline, fietsen wel met ebike, wandelen, zwemmen op de camping. De avonden en nachten koelen behoorlijk af. Mooie weken hier gehad.

Jannetje Johanna Mul, op deze camping in september 2022

7,6

Reisgezelschap: Paren

Zeer nette camping. Mooi en centraal gelegen bij het meer van Bled. Mooi en schoon sanitair.
In het naseizoen geen entertainment en we hebben geen gebruik gemaakt van restaurant.
Vandaar sat we deze punten met 3 sterren beoordelen.

Peter Straver, op deze camping in augustus 2022

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Grote, best prijzige maar prachtige camping met veel voorzieningen en entertainment. Nieuw erg ruim opgezet restaurant vlakbij het zwemmeer.

Tom, op deze camping in juli 2022

8,6

Reisgezelschap: Paren

prima camping, goed nagedacht over de opzet. Voldoende toilet gebouwen, voldoende schoon gehouden. Water in de rivier is koud en de stroming hard, niet om lekker in te zwemmen, voor kinderen wel prima om aan de zijkant in te spelen. Op de camping en grote zwemvijver met rondom voldoende gras om op te liggen. Ik de vijver is het heerlijk zwemmen. Prima restaurant en winkeltje op de camping, personeel is aardig en spreekt Engels. Op de fiets kun je in +/- 15 minuten naar Bled fietsen, niet geschikt net kleine kinderen of mindere conditie want het is flink klimmen.

Nico Schoenmaker, op deze camping in juni 2022

7,5

Reisgezelschap: Paren

Heel mooie camping met ruime plaatsen, aan het meer, langs de beek of in het bos. Wat betreft een sta-plek zijn geld zeker waard. De extra\'s (horeca, supermarkt, wasmachines) vonden wij flink aan de prijs.

Gina Hoetink, op deze camping in september 2021

8,8

Reisgezelschap: Paren

Geweldige plek als je van natuur, lekker eten, ruimte, wandelen, fietsen. Raften houd.
De camping plaatsen zijn ruim schoon.
Natuur zwembad.
Nieuw restaurant, hip cafetaria voor de jeugd alles gelegen aan het water .
Rustige camping ondanks de oppervlakte .voor jong en oud.
Personeel is vriendelijk.
Mooie supermarkt op het terrein, als je niet wilt hoef je er niet af ..maar de omgeving is ook zeker de moeite waard.
Prijs voor wat je krijgt is goed.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 72,40
Richtprijs 2
€ 88,80
Openingsperiode *
01-04-2024 t/m 02-10-2024
Oppervlakte
16 ha
Hoogteligging
425m
Aantal toerplaatsen
550 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
33
Aantal huuraccommodaties
40
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:10
  • Appartementen
    • aantal:1
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 25)
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Koelkluisjes
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:4
Zwemmen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:23-06/31-08
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
  • Kajakcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:23-06/31-08
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:08-07/20-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Minigolf
  • Kampeerveld met speeltoestellen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Tenniscursus
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:4 km
    • aantal:27
  • Klimmuur
  • Stand-up Paddling
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:08-07/20-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:20-06/15-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:20-06/15-09
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
  • Direct aan meer/recreatieplas gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 12.8° 11.3° 15° 17.2° 17.9° 14° 8.6°
Min 6.1° 3.7° 1.8° 3.7° 5.7° 6.3° 2.3°
Neerslag 30% 10% 5% 55% 5% 95% 100%
Windrichting O O ZO ZO ZO ZW NW
Windkracht 2 2 2 2 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 88% 36 2
Feb 82% 38 4
Mrt 75% 54 5
Apr 69% 65 6
Mei 69% 87 7
Jun 70% 109 8
Jul 71% 116 8
Aug 75% 101 8
Sep 81% 90 6
Okt 84% 71 4
Nov 89% 86 2
Dec 90% 48 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Šobec
    Šobceva cesta 25
    4248 / Lesce
    Slovenië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    46°21'21"N 14°8'60"E
  • Vanaf de A2 Jesenice-Ljubljana afslag 3, Lesce nemen. Op rotonde rechtdoor ri Lesce aanhouden. Vervolgens na ca. 1,3 km op de rotonde links af. Daarna bereikt u na 1 km de camping.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Šobec boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.sobec.si

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Šobec. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Šobec *****

Camping Šobec
Camping Šobec
Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec
Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec Camping Šobec

Camping Šobec *****

Camping Šobec
Camping Šobec

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen