Ga naar de homepage

Recreatiepark De Koornmolen

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,0
10 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • In natuurgebied de Rottermeren
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Animatie/kidsclub in hoogseizoen
  • Uiteten Bij taverne 't Middelpunt
  • Uitgebreid netwerk van fietspaden
  • Diergaarde Blijdorp op 20 km

Recreatiepark De Koornmolen ligt in de buurt van Rotterdam, Gouda en Zoetermeer. Te midden van al deze steden vind je deze rustige camping in het groen. Rondom de camping ligt een uitgebreid netwerk van fietspaden. Je bevindt je hier in het Groene Hart, midden in het natuurgebied de Rottemeren. Je kunt dus genieten van een prachtig natuurgebied op een steenworp afstand van de stad!

Toon meer

Op weg naar de camping!

Je vindt de camping door voorbij de brandweerkazerne de weg richting Rottermeren in te rijden. Het lijkt alsof dit een doodlopende weg is, maar de camping ligt dan na ongeveer één kilometer aan de rechterkant. Bij aankomst kun je je melden bij een van de receptiemedewerkers. Recreatiepark De Koornmolen heeft een gedeelde receptie: voor zowel de camping als het bijbehorende bungalowpark. In het receptiegebouw vind je ook gelijk het zwembad. Dit zwembad is in het beheer van de organisatie Het Zweminstituut. Gasten van de camping hebben gratis toegang tot het zwembad.

Groene staanplaatsen

Als je de camping op rijdt, kom je eerst langs de vaste staplaatsen en de comfortplaatsen met eigen sanitair. De kampeerplaatsen zijn ruim en omgeven met veel groen. Hecht je veel waarde aan privacy? Dan kun je het beste een comfortplaats huren, deze zijn afgeschermd door heggen. Als je het fijn vindt om een vast dak boven je hoofd te hebben, boek dan een van de twee trekkershutten (zonder sanitair) of een van de vele bungalows.

Zelf bakken en braden

Je hoeft niet altijd zelf te koken op deze camping, want voor een hapje eten kun je terecht in Taverne ’t Middelpunt. Als je meer zin hebt om zelf te gaan bakken, kun je een van de barbecue- of gourmetpakketten bestellen bij de receptie. Het eten en de barbecue worden op de dag naar keuze bij je accommodatie afgeleverd. Voor een heerlijk ontbijtje kun je in het hoogseizoen vers brood kopen op de camping. Er is geen supermarkt op het park. De dichtstbijzijnde supermarkt vind je in Zevenhuizen (twee kilometer).

Lekker actief

Wil je actief blijven en lekker sportief bezig zijn tijdens je vakantie? Dan kun je (betaald) gebruikmaken van het sportcentrum BeweegpuntBas. Dit sportcentrum vind je op het terrein van het recreatiepark. Je kunt natuurlijk ook een fiets huren om de mooie omgeving te verkennen. De kinderen kunnen zich in het hoogseizoen vermaken met het animatieteam en op de miniclub. Of ga lekker naar buiten en breng een bezoekje aan de geitenweide en de speeltuin.

Faciliteiten op de camping

De camping heeft verschillende sanitaire voorzieningen: een hoofdgebouw en twee kleinere units. Het sanitair is wat verouderd, maar wordt goed schoongehouden. Daarnaast beschikt de camping over een camperserviceplaats en meerdere wasmachines (betaald). Zo kun je makkelijk even een wasje draaien! De camping is ook geschikt voor mindervalide kampeerders. Zo is de receptie goed toegankelijk, is er een toilet-douche combinatie aanwezig en beschikt het zwembad over een takellift.

Uitstapjes in de buurt

Ben je klaar om op pad te gaan? Er zijn verschillende leuke uitstapjes in de buurt van deze camping! In Rotterdam vind je het Plaswijckpark (twintig kilometer), waar jouw kinderen heerlijk kunnen ravotten. Dit park heeft verschillende speel- en dierentuinen en zelfs een plek om even lekker te picknicken. Voor een ‘echte’ dierentuin kun je naar Diergaarde Blijdorp (twintig kilometer). Heb je zin in een dagje Den Haag? Misschien vind je het dan ook wel leuk om een bezoek te brengen aan Drievliet (dertig kilometer) of Madurodam (dertig kilometer). Er is zo veel te zien, je verveelt je geen moment!

  • €21 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

R. Groesbeek

"Gezellige familiecamping, onderdeel van het Recreatiepark 'De Koornmolen' aan de rand van de Rottemeren. Passantenveldjes omgeven door groen en gescheiden van de vaste staanders."

Inspecteur Dhr. R. Groesbeek

R. Groesbeek

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792325

Beoordelingen (10)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Sanitair
7,4
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
7,2
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
6,9
Eten en drinken
8,6
Omgeving
9,0

Irma, op deze camping in augustus 2023

8,3

Reisgezelschap: Paren

Prachtige omgeving. Delft, Rotterdam en Gouda op fietsafstand. Nette camping plaatsen, WiFi prima. Het sanitair was schoon maar erg gedateerd. Het overvliegen van de vliegtuigen wend snel en werd door ons niet als storend ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding is goed!

Gerard Beck, op deze camping in september 2022

8,4

Reisgezelschap: Paren

Dit was de tweede keer op deze camping en was weer heel goed bevallen alleen het weer zat niet mee .

Gerrito, op deze camping in september 2022

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Vriendelijke ontvangst bij de receptie, meteen een plattegrond mee en zoek maar een plaatsje. Uitgebreid informatiepakket meegekregen en golfkarretje navigeerde ons naar de gewenste plek. Ruime plek, daarna auto van campingveld naar de P, net achter de bomen, geeft nog ruimer beeld. Schrik van vliegtuigen: tussen \'s morgens 7 tot \'s avonds 11 uur stijgen enkele vliegtuigen op (<15 stuks). Camping ligt direct aan natuurgebieden Rottemeren, langs de Rotte heerlijk fietsen of naar Rotterdam. Grote supermarket in het dorp.

J.p Drenth, op deze camping in september 2022

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeer hondvriendelijke camping. Personeel zijn erg vriendelijk en wat ik geweldig vond is de begeleiding naar je plek ...nog nooit meegemaakt. De plaatsen zijn ruim en stevig. Minpunten zijn de vliegtuigen die recht boven de camping aanvliegen.

Ineke, op deze camping in juni 2022

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Al 2 jaar met veel plezier in het voorjaar gekampeerd op deze camping. Ruime plaatsen, mooie groene omgeving. Aanrader om de fiets, kano of wandelschoenen mee te nemen. In Zevenhuizen kun je boodschappen doen. Het centrum van Rotterdam is op fietsafstand. Voor onze kinderen en kleinkinderen, die in Rotterdam wonen, is het extra leuk om bij ons te bezoeken op de camping.

Bas Roos, op deze camping in augustus 2021

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Deze camping is er enorm op vooruit gegaan. Er wordt ook echt gekeken naar de wensen en behoeftes van de gast. Het prachtige is, dat alle opmerkingen in de enquête worden aangepakt. Daarnaast ligt in het prachtig natuurgebied. De Rottemeren is geweldig. Een lust voor het oog en een regelrechte aanrader.

Roel, op deze camping in augustus 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Warme ontvangst door het personeel die ons keurig naar onze plaats begeleide. Het was een mooie plaats met fijn privé sanitair. De omgeving in dit merengebied was zeer verrassend met fietsroute\'s naar b.v. naar Delft en Kinderdijk kortom genoten.

Herma, op deze camping in juli 2021

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping. Ruime plaatsen. Wij stonden op een plek met privé sanitair. Ruime en nette unit. Hele goede douche. Het enige negatieve was dat de afvoer van de douche al enige tijd niet schoon was gemaakt. Snackpoint was prima. Geen gebruik gemaakt van het restaurant en zwembad. Wij komen nog eens terug om de omgeving verder, per fiets te verkennen.

Wiely, op deze camping in juli 2021

6,2

Reisgezelschap: Senioren

personeel bij de receptie niet al te vriendelijk. toiletten en de douch verouderd mag wel wat aangedaan worden. wifi heel slecht, omgeving bij de camping is heel mooi.
maar wij komen hier zeker nooit meer terug.

jennie, op deze camping in juni 2020

7,1

Reisgezelschap: Paren

Met caravan in Corona tijd dus geen optimale camping voorzieningen, begrijpelijk. Maar toch werd het sanitair maar minimaal schoongemaakt, op kranen en wastafels zat dagen de tandpasta en prullenbakken niet elke dag geleegd , toiletten ook minimaal schoongemaakt, hiervan 3 maal melding gedaan , werd wel melding naar schoonmaakbedrijf gedaan maar geen verbetering. Erg jammer vooral in deze tijd. Gauw een ander schoonmaak bedrijf nemen.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,20
Richtprijs 2
€ 48,20
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 29-09-2024
Oppervlakte
6 ha
Aantal toerplaatsen
88 (90 - 140m2)
Aantal camperplaatsen
28
Aantal vaste jaarplaatsen
80
Aantal huuraccommodaties
20
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:250 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:26-04/12-05 | 12-07/25-08
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:26-04/12-05 | 12-07/25-08
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:6
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 6)
  • Trekkershutten
    • aantal:2
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:6
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:250 m2
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands
    • periode:26-04/12-05 | 12-07/25-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Dierenweide
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Fitnessruimte
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands
    • periode:26-04/12-05 | 12-07/25-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:25-06/25-08
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:7 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:28
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:6000 kg
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd | grass
  • Wateraan- en afvoer
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Locatie

Toon op kaart
  • Recreatiepark De Koornmolen
    Tweemanspolder 6A
    2761 ED / Zevenhuizen
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    52°0'32"N 4°33'54"E
  • A12 afslag 9 Zevenhuizen-Waddinxveen; op de A20 afslag 17 Nieuwerkerk a/d IJssel-Zevenhuizen. Dan richting Zevenhuizen. Bij brandweerkarzerne linksaf Tweemans Polder. Na ca 1 km rechts ligt de ingang van De Koornmolen.

Contact

Contact

Wilt u Recreatiepark De Koornmolen boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Recreatiepark De Koornmolen. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Recreatiepark De Koornmolen

Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen
Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen Recreatiepark De Koornmolen

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen