Ga naar de homepage

Camping Port Zélande

Algemene gegevens
7,8
13 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Een halve kilometer van zee
  • Goede beschutting tegen zeewind
  • Mooi parkachtig terrein
  • Gratis toegang tot Center Parcs
  • Vele watersport mogelijkheden

Op Camping Port Zélande in Zeeland is water nooit ver weg. Deze middelgrote camping ligt direct aan het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West-Europa, en op loopafstand (0,5 km) van het Noordzeestrand. Even de weg oversteken en je staat met je voeten in de Noordzee. Port Zélande grenst aan het gelijknamige vakantiepark van Center Parcs. Als campinggast heb je gratis toegang tot dit park met haar vele faciliteiten en activiteiten. Op een klein half uurtje rijden vind je de historierijke stad Zierikzee. Heerlijk om gewoon een dag doorheen te struinen, maar ook leuk voor een dagje winkelen. Ook een bezoek waard én in de buurt zijn Deltapark Neeltje Jans, waar je de geschiedenis van de beroemde Deltawerken ontdekt en Zeehondenopvang A Seal waar je op ziekenbezoek bij de zeehonden kunt.

Toon meer

Je bereikt de camping via de Brouwersdam (N57). Draai je raampje even open om de zeelucht te inhaleren en kom meteen in de vakantiestemming. Halverwege ligt Port Zélande. De camping hoort bij de Center Parcs Port Zélande, let bij aankomst dus even goed op dat je de juiste afslag neemt en niet op het bungalowpark belandt.

Groene kampeerplaatsen

Op het terrein, omringd door bomen en parkachtig aangelegd, is voldoende beschutting tegen de zeewind. Alle kampeerplaatsen bevinden zich op door bos omzoomde grasvelden. Hier kun je met caravan of tent kamperen. Voor camperaars zijn er een tiental verharde camperplaatsen beschikbaar. Sta je liever op het gras met je camper? Neem voor vertrek even contact op met de campingreceptie. Op Camping Port Zélande mag je trouwe viervoeter gewoon mee kamperen. Heb je het niet zo op honden? Ook daar is aan gedacht; dan kun je een kampeerplek op een van de hondenvrije velden uitzoeken.

Lekker luxe of avontuurlijk in een houten POD

Op Port Zélande kun je ook voor extra comfort gaan en een accommodatie huren. Kies bijvoorbeeld voor een van de nieuwe (2017) Glamping Lodges. Deze luxe tenten met keuken en sanitair zijn compleet ingericht om met 8 familieleden of vrienden te kamperen. Avonturiers voelen zich wellicht beter in een POD. Deze knusse accommodatie is helemaal gemaakt van hout en je kunt dat verblijf vergelijken met kamperen in een tent. Er is ook een luxe variant beschikbaar met koelkast.

Waterpret in overvloed

Zo dicht bij de zee en direct aan een meer met eigen strand… Dat is vragen om een vakantie vol waterpret. Op het Grevelingenmeer kun je zeilen, waterfietsen en windsurfen. Ook mogelijk is het volgen van een duikcursus. Of steek de Brouwersdam over om naar de Noordzee te gaan. Hier kun je kitesurfen en strandzeilen: in een karretje met een zeil over het strand zoeven. Daarnaast mag je als campinggast tegen betaling gebruikmaken van het subtropische zwembad Aqua Mundo met wildwaterbaan en spectaculaire glijbaan in het naastgelegen bungalowpark. En dan hebben we het nog niets eens over lange strandwandelingen, op een luchtbed op de golven deinen of eindeloze leesmiddagen op het strand gehad.

Op stap in het vakantiepark

Op Camping Port Zélande geniet je van alle voordelen die een camping te bieden heeft: natuur, rust en eenvoud. Tegelijkertijd sta je hier binnen een paar stappen het aangrenzende bungalowpark, waar altijd wel iets te doen is. Ga met je kinderen naar de Adventure Factory voor een potje indoor minigolf, daarna kun je in het Factory Café een van de vele shows bijwonen. Of ga bowlen, naar de kinderboerderij, naar de speelhal of woon een van de vele workshops bij. Eigenlijk is er teveel om op te noemen, maar je vervelen hoeft hier in ieder geval nooit! In het vakantiepark vind je ook diverse restaurants en een supermarktje. Voor die laatste boodschap hoef je daardoor nooit naar het dorp te rijden. Verse broodjes kun je bij de campingreceptie bestellen, daar staan ze dan de volgende morgen voor je klaar.

Zeehonden spotten

Zeehonden leven volop in het wild in Zeeland. Ze liggen vaak te luieren op het strand en duiken af en toe het water in op zoek naar verse vis. Ga eropuit en wie weet spot je er één! De meeste zeehonden vind je in de Voordelta, maar er leven ook zeehonden in het Grevelingenmeer, de Westerschelde en de Oosterschelde. Ga voor meer info en tips naar de campingreceptie of een VVV-kantoor. En vergeet vooral je verrekijker niet!

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

J.A. van den Hoven

"De camping ligt in een uniek stukje natuurgebied aan de Brouwersdam. De camping is omringd door diverse strandjes en op loopafstand van het Noordzeestrand (0,5 km)."

Inspecteur Dhr. J.A. van den Hoven

J.A. van den Hoven

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792316

Beoordelingen (13)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Sanitair
7,6
Personeel
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Kindvriendelijkheid
7,8
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
8,2
Eten en drinken
7,0
Omgeving
8,6

Anton, op deze camping in maart 2024

6,3

Reisgezelschap: Paren

Was top camping. Helaas is dat nu niet meer. Extra betalen voor zwembad. Geen korting meer met acsi kaart. Prijs voor staanplaats afhankelijk van drukte. Je betaald nu 2024 ruim dubbele prijs dan 2023.
triest zo gaat de lol er wel vanaf.. uitbuiters

Hans Tesselaar, op deze camping in november 2022

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Leuk park voor de kids park is oke.
Maar camping vonden wij erg achter veel achterstallig onder houd! Sanitair was keurig schoon maar zeer oud gebouw sommige plekken dacht je dat je door de vloer zakten. Speeltuin stond onderwater kan naar mij idee makkelijk worden opgelost om het te verhogen.

Wilbert Schoenmakers, op deze camping in oktober 2022

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Leuke camping waar veel kan en mag vooral als je een hond mee neemt.

Tdb, op deze camping in september 2021

8,0

Reisgezelschap: Paren

Op de camping is niet zoveel te doen, maar het is ideaal dat je gebruik mag maken van Center Parcs Port zelande

Ron Van Achterberg, op deze camping in september 2021

8,6

Reisgezelschap: Paren

Sinds wij onze caravan hebben al 3x een vakantie geboekt in Port Zélande, waaronder 2x een week. Mooie camping met vooral op het grote veld enorm veel ruimte. Wij kamperen er buiten de seizoenen en dan is het heerlijk rustig. Ook op de brouwersdam is het heerlijk wandelen en het is de plek bij uitstek om de zonsondergang te zien. Aangezien de camping bij het Center Parcs park hoort heb je daar ook alle faciliteiten van, dus je komt niks te kort.

Marieke, op deze camping in september 2021

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

De plaza van centerparcs zelf was erg leuk.
Leuk zwembad en buiten allemaal spelletjes om te doen. Een overdekte zandbak dus met een beetje regen konden de kinderen daar nog lekker spelen.
De camping zelf is niet echt kindvriendelijk. De speeltuin is verouderd en hier en daar kapot.
Sanitair word netjes onderhouden.
Hou buiten het seizoen rekening met grote groepen. Bij ons stond ineens een school met meerdere klassen op het trapveldje.
Bij navraag bij de receptie hoe lang de groep bleef kreeg ik als antwoord 2 nachten en ja na 3 dagen de ene groep kwam de volgende groep.
Wij stonden helaas tussen allemaal vaste gasten dus door de weeks stonden we nog maar met 1 ander ouder stel. Dat was erg jammer voor mijn kinderen.

de Bruijn, op deze camping in september 2020

8,4

Reisgezelschap: Senioren

In september in Coronatijd prima gekampeerd. Schoon sanitair ,goede maatregelen, ook bij het zwembad goed geregeld.Prima afhaalservice bij de restaurants.

Lia Simon, op deze camping in september 2020

6,4

Reisgezelschap: Senioren

Camping is ruim opgezet en heeft goede voorzieningen. Je mag ook van extra’s van het park gebruik maken.

John, op deze camping in juni 2020

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping met veel veel mogelijkheden. Subtropisch zwembad, diverse restaurants en prachtige omgeving.

Ignas Kamps, op deze camping in juni 2019

7,9

Reisgezelschap: Paren

Prima camping met voldoende en netjes sanitair. Zwembad een beetje verouderd.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 62,30
Richtprijs 2
€ 80,60
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
6 ha
Aantal toerplaatsen
220 (100m2)
Aantal camperplaatsen
10
Aantal huuraccommodaties
10
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:165 m2
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:882 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-01/31-12
  • Zelfbedieningsrestaurant
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Trekkershutten
    • aantal:6
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Motorboten
  • Roeiboten
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:4
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:882 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:165 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:40 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Beautycenter
  • Zonnebank
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Duikcursus
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:40 m2
    • Verwarmd:ja
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Discotheek
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Minigolf
  • Tenniscursus
  • Bowling- of kegelbanen
  • Boogschieten
  • Klimmuur
  • Kano's
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:05-07/31-08
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.5 km
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère, 6 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:90 m2
    • Aantal:10
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:10000 kg
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 11.6° 12.9° 10.6° 13.5° 11.4° 11.2° 12.1°
Min 6.7° 8.8° 7.9° 9.4° 9.2° 8.6°
Neerslag 80% 40% 85% 65% 95% 85% 85%
Windrichting Z ZW Z O ZW ZW Z
Windkracht 6 5 3 4 5 5 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 59 2
Feb 85% 61 3
Mrt 83% 52 4
Apr 77% 41 6
Mei 76% 57 7
Jun 78% 69 7
Jul 79% 77 7
Aug 78% 76 7
Sep 82% 81 5
Okt 84% 76 4
Nov 87% 90 2
Dec 89% 79 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Port Zélande
    Port Zélande 2
    3253 MG / Ouddorp
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°45'22"N 3°51'53"E
  • Vanaf Zierikzee N59 Renesse - Burgh-Haamstede. Dan N57 Ouddorp-Rotterdam, volg borden Port Zélande/Kabbelaarsbank.

Contact

Contact

Wilt u Camping Port Zélande boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Port Zélande. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Port Zélande

Camping Port Zélande Camping Port Zélande Camping Port Zélande
Camping Port Zélande Camping Port Zélande Camping Port Zélande

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen