Ga naar de homepage

Ardoer camping Zonneweelde

Algemene gegevens
7,4
11 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Bij de kust van Nieuwvliet-Bad
  • Animatie met Professor Zouterik
  • Grote waterspeeltuin
  • Uitstapje naar Knokke
  • Belgisch bier en Zeeuwse mosselen
  • Bezoek de bunkeroverblijfselen

Dicht bij een prachtig zandstrand (950 meter), met de mogelijkheid om de rest van Zeeland en een stukje België te ontdekken, ligt de rustige camping Zonneweelde. Kampeer hier op beschutte plaatsen met veel privacy of in een van de unieke huuraccommodaties. Met het uitgebreide animatieprogramma voor jonge kinderen én tieners en de interessante en soms ruige, natuurlijke omgeving is hier gedurende de hele vakantie genoeg te beleven voor jong en oud. De camping ligt aan een dijkweg, op een kwartier lopen van een breed zandstrand en is omringd door weilanden en ongerepte stukken grond.

Toon meer

Nieuwvliet-Bad staat bekend om het schorren- en slikkengebied de Verdronken Zwarte Polder (erg mooi voor een avondwandeling!). Het ligt nabij het kleine dorp Nieuwvliet, wat in de volksmond ook wel Sinte Pier wordt genoemd, naar een van de eerste middeleeuwse nederzettingen in dit gebied: de heerlijkheid Sint Pieter. Het is een prettige uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Breskens of Belgische kustplaatsen als Knokke.

Aan de dijk

Vanaf de dijk zie je de camping al liggen: de waterspeeltuin valt als eerste op. Rijd je een stukje naar beneden, de camping op, dan kom je direct bij de receptie uit. Het vriendelijke personeel is behulpzaam, ook als je op zoek bent naar leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Camping Zonneweelde is niet voor niets meerdere keren door kampeerders tot beste 'RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf' uitgeroepen.

Hoewel de camping groot is, vergeleken met nabijgelegen campings, is de vakantierust goed gewaarborgd. Door de hagen zijn de standplaatsen beschut. Ze liggen op kleine veldjes, waardoor ook wat meer privacy ontstaat. Qua comfort zijn er drie verschillende kampeerplaatsen. Water, stroom en afvoer zijn standaard, maar kies je voor een Comfortplus-plaats dan geniet je van een ruimere plaats en wil je ook aansluiting voor kabeltelevisie, dan kies je voor de Comfortplus+CAI-plaats. Voor mensen die liever geen honden rond de tent of caravan hebben, is speciaal een hondenvrij veld aangelegd. Alle velden hebben een aparte parkeerhaven, zodat kinderen in alle vrijheid en veiligheid kunnen spelen. Er zijn ook diverse huuraccommodaties, zoals bijzondere strandhuisjes, chalets, luxe trekkershutten en een glampingtent. 

Professor Zouterik

Op deze camping komen veel gezinnen met kinderen, maar ook (jonge) stellen en senioren. Er is een zeer uitgebreid animatieprogramma in de vakantieperiodes. Professor Zouterik is het gezicht van het animatieteam; hij vertelt de jonge campinggasten graag over zijn strandlaboratorium en zijn onderzoek naar alles wat met zee en strand te maken heeft. Ook voor tieners is er een programma met bijvoorbeeld een playbackshow, een glow-in-the-dark-voetbaltoernooi en een escape room.

Grote waterspeeltuin en indoor speeltuin

De camping is erg populair onder kinderen, ook vanwege de 250 m2 grote indoor speeltuin, het buitenzwembad en de waterspeeltuin. Met een glijbaan, klimtoren, sproeiers en een waterspeelplaats in het zand waar ze dammetjes en grachten kunnen bouwen, hebben de kinderen urenlang waterpret. In juli en augustus is het zwembad elke dag geopend, in het laagseizoen hangt dit af van het weer. Laat het zonnetje zich een dag niet zien? Geen nood! In het centrumgebouw is er een grote indoor speeltuin waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken.

Camping Zonneweelde is ook een prima uitvalsbasis voor een strandvakantie. Op 800 meter van de camping vind je het strand van Nieuwvliet en even verderop het strand van Groede, uitgeroepen tot een van de schoonste stranden van Nederland. De witte zandstranden zijn breed en hebben een prachtig natuurlijk duingebied. Op het hoofdstrand van Nieuwvliet zijn in het hoogseizoen strandwachten aanwezig en het strand wordt dagelijks opgeruimd.

Italiaanse verwennerij

In het centrumgebouw van de camping vind je een Italiaans restaurant genaamd Piazza Italian Kitchen. Hier bereiden de chefs de lekkerste Italiaanse gerechten. Ook voor een fris drankje op het zonnige terras of een warm drankje in de lounge bij het haardvuur in het voor- of naseizoen kun je hier zeker terecht! Ook is er een campingwinkel en een snackbar.

Niet te missen

Wat je zeker niet mag missen als je verblijft op camping Zonneweelde is een bezoek aan de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, die dienden als personeels- munitie- en observatiebunkers. Er zijn er veel gebouwd in en bij Nieuwvliet. Niet ver van de camping liggen al de eerste bunkeroverblijfselen. Huur fietsen op de camping en maak een mooie tocht door de geschiedenis. De camping ligt gunstig aan een fietsroute met knooppunten. Ook leuk: uitstapjes met de auto naar Sluis, Brugge en Gent.

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

P.C.H. Scheers

"Rustig gelegen luxe familiecamping op 800m van een prachtig zandstrand. Grote indoor speeltuin, grandioze waterspeeltuin en een buitenzwembad. Er is een Italiaans restaurant, food market, frituur en fietsverhuur aanwezig. Goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Sluis, Brugge en Gent."

Inspecteur Dhr. P.C.H. Scheers

P.C.H. Scheers

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792435

Beoordelingen (11)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,4

Sanitair
7,9
Personeel
7,4
Prijs-kwaliteitverhouding
6,8
Kindvriendelijkheid
7,7
Entertainment
6,8
Sportfaciliteiten
6,4
Zwembad
7,2
Eten en drinken
7,8
Omgeving
8,3

Albert Jordens, op deze camping in september 2021

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Goed onderhouden camping met vriendelijk personeel. Zeer proper sanitair, met respect voor de coronamaatregelen.

Betsy Vandebroek, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Mooi gelegen camping tussen Breskens en Cadzand, dus ideaal om langs de kust te fietsen.

Lia, op deze camping in augustus 2021

5,9

Reisgezelschap: Senioren

Camping is mooi gelegen maar erg druk en erg duur. Helaas bij regen een grote moddertroep doordat de klei niet voldoende absorbeert. Het gaat ook erg stinken dan.
Camping was niet erg bereid meeste denken voor gedupeerden in oplossing door een andere plaats aan te bieden.
Verder net sanitair, goed restaurant.

Lia, op deze camping in augustus 2021

5,8

Reisgezelschap: Senioren

Recent hier geweest. Camping is mooi maar veel te prijzig voor wat betreft de kwaliteit van de kampeerplaatsen. De velden zijn drassig, kapotgesneden, kale plekken en kuilen. Ook stinkt de kleigrond.
Hier is nog veel voor verbetering mogelijk.
Erg duur dus voor wat je krijgt.

Saskia De vries, op deze camping in juli 2021

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

TOP camping

Cecilia Lansen, op deze camping in juni 2021

6,5

Reisgezelschap: Senioren

Sportfaciliteiten en zwembad, geen gebruik van gemaakt.
Het restaurant is super, diverse keren gegeten.
Geen korting( was wel de goede periode) maar “geen plek beschikbaar”. Dit zou in de gids aangegeven moeten worden. Winkel schrikbarend duur.

Suzanne Burggraaff, op deze camping in juni 2021

7,4

Reisgezelschap: Senioren

Dit was ons eerste bezoek aan een ACSI camping maar kregen geen korting want ze hebben maar een beperkt aantal plekken voor de ACSI klanten. Bij de receptie werd gemeld dat deze altijd al in de winter worden vol geboekt. Dit was wel een teleurstelling en eigenlijk vind ik dat dit vermeld zou moeten worden. Hopelijk gaat het vanaf nu beter met de ACSI card!!

John Mulder, op deze camping in juni 2019

8,3

Reisgezelschap: Paren

Prima camping. Vriendelijk geholpen. Goede en nette toiletruimte. 15 minuten lopen naar het strand. Mooie fietsroutes te doen van hieruit.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 66,00
Richtprijs 2
€ 86,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
11 ha
Aantal toerplaatsen
75 (130m2)
Aantal camperplaatsen
15
Aantal vaste jaarplaatsen
230
Aantal huuraccommodaties
42

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:84 m2
    • periode:01-06/01-10
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
    • periode:01-03/31-10
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:37
  • Trekkershutten
    • aantal:4
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Koelelementen
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:1
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:84 m2
    • periode:01-06/01-10
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:254 m2
    • periode:01-06/01-10
    • Verwarmd:ja
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:254 m2
    • periode:01-06/01-10
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Duits
    • periode:27-04/05-05 | 01-07/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Springkussen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands | Duits
    • periode:27-04/05-05 | 01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.85 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:5 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:130 m2
    • Aantal:15
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:4001 kg
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app
  • Betaalwijze
    • betaalwijzen:vending machine
  • Ondergrond
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Categorie
    • categorie:simple

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

27 / 03

 

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 
Max. 11.9° 11.8° 13.7° 11.7° 14.1° 12.4° 11.9°
Min 6.9° 7.4° 7.9° 8.3° 7.3° 9.4° 8.6°
Neerslag 10% 70% 60% 90% 70% 95% 85%
Windrichting Z Z ZW W O ZW W
Windkracht 5 6 5 3 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 59 2
Feb 85% 48 3
Mrt 83% 51 4
Apr 78% 39 6
Mei 78% 53 7
Jun 78% 63 7
Jul 78% 64 7
Aug 78% 75 7
Sep 80% 69 5
Okt 83% 76 4
Nov 87% 77 2
Dec 88% 69 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Ardoer camping Zonneweelde
    Baanstpoldersedijk 1
    4504 PS / Nieuwvliet-Bad
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°22'56"N 3°27'28"E
  • Via Terneuzen (tol) richting Breskens. Vóór Breskens via Groede naar Nieuwvliet rijden. Bij rotonde R102 rechtsaf en daarna borden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Ardoer camping Zonneweelde boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.campingzonneweelde.nl

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Ardoer camping Zonneweelde. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Ardoer camping Zonneweelde

Ardoer camping Zonneweelde Ardoer camping Zonneweelde Ardoer camping Zonneweelde
Ardoer camping Zonneweelde Ardoer camping Zonneweelde Ardoer camping Zonneweelde

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen