Ga naar de homepage

Vakantiepark Sallandshoeve

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
6,9
3 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Binnenzwembad met kleine glijbaan
  • Veilige speelvijver voor kinderen
  • 18-holes minigolfbaan
  • Actief recreatieteam in vakanties
  • Springkussen en kabelbaan
  • Heerlijk terras bij restaurant

Sallandshoeve is een vakantiepark met een voor kinderen erg leuke speelvijver met een touwbrug naar een eilandje. Ook vermaken ze zich in het zwembad, met de animatie en op skelters. Ook de omgeving is prachtig: in en rond Nationaal Park Sallandse Heuvelrug kun je mooie fiets- en wandeltochten maken. Kampeer op een ideale plek voor gezinnen met kinderen.

Toon meer

De camping is eenvoudig te bereiken: vanaf de A1 neem je afslag Holten en rijd je via de provinciale weg N-332 naar de camping toe. Het volledig nieuw ingerichte kampeerterrein ligt achter een Sallandse boerenhoeve. De toegangsweg naar de camping heeft de allure van een statige oprijlaan van een landgoed. Het receptiegebouw bevindt zich bij de ingang, waar Marieke (de dochter van de eigenaar) je met een gemoedelijke gastvrijheid welkom heet.

Safaritenten

Via een verharde weg beland je op de camping, waar de ruime, afgebakende staanplaatsen in een grote cirkel rondom de nieuw aangelegde speelvijver liggen. Ook aan de rand van de rondweg over de camping zijn er plaatsen. Alle plekken zijn in 2017 nieuw aangelegd. Wil je graag iets huren? De vijf nieuwe safaritenten met sanitair, een terras en een terrashaard zijn bijzonder fraai.

Veilige speelvijver

Het binnenzwembad met een kleine glijbaan ligt in het achterdeel van de boerenhoeve. Het bad is heerlijk om baantjes te trekken of om in te spelen. Er is ook een peuterbadje. De (ondiepe) speelvijver op het terrein is natuurlijk helemaal het einde voor de kids. Ze kunnen hier naar hartenlust klimmen, klauteren en spelen. De speelvijver ligt midden op de camping, zodat er goed toezicht is vanaf de omliggende kampeerplaatsen en safaritenten.

Actief recreatieteam

Kinderen hebben op deze camping de tijd van hun leven. Voor hen is volop ruimte ingericht om zich helemaal uit te leven. Naast de speelvijver en de grote zandvlakte daaromheen is er in de kelder van de boerderij een groot springkussen. Buiten zijn er enkele speeltoestellen, een sportterrein, een kabelbaan en een 18-holes minigolfbaan. Tijdens de schoolvakanties organiseert een recreatieteam van alles om de kinderen bezig te houden: van knutselen en spelletjes tot een skelterrace en sieraden maken. Vlak bij de camping zijn er mogelijkheden om te tennissen en te golfen. De omgeving leent zich ook bijzonder voor schitterende wandelingen en fietstochten.

Heerlijk terras

In het receptiegebouw vind je een eenvoudig winkeltje met verse broodjes en ingrediënten voor het ontbijt. In het voorhuis van de boerderij is een restaurant met ruime keuze, ingericht in stijl van de hoeve. Buiten vertoef je heerlijk op het terras, met zicht op de speeltoestellen en het springkussen. Afhaalmaaltijden en snacks zijn hier ook te krijgen.

Niet te missen

Volop genieten van het prachtige Salland is natuurlijk een must hier. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug biedt prachtige uitgestrekte heidevelden en bossen. Rondom het park vind je verschillende parkeerplaatsen. Bezoek ook Kasteel Het Nijenhuis tussen Heino en Wijhe. Het is onderdeel van museum De Fundatie en herbergt een boeiende kunstverzameling. Vergeet ook Deventer niet: het is een van de oudste steden van Nederland en heeft een gezellige en mooie binnenstad vol gezellige cafés en leuke winkeltjes.

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geĆÆnspecteerd

A.A.M. van de Mosselaer

"Kampeer rond de vijver, parkeer de auto naast de caravan of kampeer luxe met privƩ sanitair. Op deze fijne camping is het hoe dan ook genieten. Met de speelvijver in het midden, heb je altijd wat te spelen. Je loopt vanaf het park zo de Sallandse Heuvelrug op en er zijn tal van wandel- en fietsmogelijkheden."

Inspecteur Dhr. A.A.M. van de Mosselaer

A.A.M. van de Mosselaer

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792571

Beoordelingen (3)

Aan het laden, een ogenblik geduldā€¦

Gemiddelde beoordeling: 6,9

Sanitair
7,5
Personeel
6,5
Prijs-kwaliteitverhouding
6,5
Kindvriendelijkheid
7,5
Entertainment
6,8
Sportfaciliteiten
6,8
Zwembad
5,8
Eten en drinken
6,2
Omgeving
8,3

Merel Wolf, op deze camping in augustus 2023

5,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Aan de telefoon voor het boeken waren de medewerkers heel vriendelijk. Op locatie strikt zakelijk.
De vijver heeft aan de noordkant een dikke laag drab. En de kampeerplekken aan de noordkant zijn moerassig: neem stormharingen mee! Must! Rondom de vijver zijn de plekkern ook klein.
Radio in tenten en caravans is niet ongewoon.
Winkelaanbod is erg karig, essentiƫle zaken als tampons missen compleet. Echter, AH is 10 min rijden.
Let even goed op als je besteld in de snackbar trouwens, saus is erg duur.
Oh en dat zwembad: lijkt wel iets groter dan de foto\'s je doen verwachten. Schat 5 bij 10 meter. Maar van die glijbaan of wat dan ook bij het zwembad niets gezien.
Over de medewerkers en behulpzaamheid verder: Wij hebben 2 windhozen meegemaakt, onze tent is 2x 2 meter de lucht in gevlogen. Maar niemand van de camping die bij ons kwam kijken of ze ook maar iets voor ons konden doen.
Na weer een natte dag werd het moeras een vijver, daarover berichtte we de hulplijn via whatsapp en kregen als antwoord dat de technisch medewerker misschien morgen wel even tijd kon maken maar ze dat niet konden beloven.
Na die 2e windhoos was onze tent zo stuk en wij zo klaar dat we vertrokken. En wederom, bij het uitleggen van het verhaal geen greintje empathie of hulp, laat staan zelfs maar een aanstalte tot een oplossing.

Anoniem, op deze camping in juni 2022

7,8

Reisgezelschap: Paren

Vriendelijk personeel, mooie safaritent met jacuzzi, wat minder dat ik alles eerst moest schoonmaken want alles zag er vies uit. Moesten we maar even melden van te voren, maar dan kan je weer een paar uur wachten voordat je de tent in kan. Alles moet gewoon schoon zijn bij aankomst en daar betaal je tenslotte voor. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Om gezellig uit eten te gaan moet je wel een stuk rijden met de auto. Verder veel jongeren bij het meertje die niet op de camping verbleven, maar een paar x per dag met de fiets het hele meertje in gebruik hadden en aan het voetballen waren. Wij hadden gelukkig de jacuzzi, maar ik kan me voorstellen dat andere mensen zich er wel aan kunnen irriteren. Verder prima verblijf.

Patricia Nieuwenhuizen , op deze camping in augustus 2019

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Ik heb in een tent geslapen met mĆ­jn gezin en die waren de hele dag weg en dat is dan een goede camping/vakantiepark als de kinderen de hele dag zich niet hoeven te vervelen.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
ā‚¬Ā 29,00
Richtprijs 2
ā‚¬Ā 32,00
Openingsperiode *
23-03-2024 t/m 15-10-2024
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
16m
Aantal toerplaatsen
67 (100 - 150m2)
Aantal camperplaatsen
3
Aantal huuraccommodaties
125

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:72 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampĆØre
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:90
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:35
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:72 m2
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
    • periode:25-04/02-05 | 04-07/30-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Minigolf
  • Bowling- of kegelbanen
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:7 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:6 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:60 m2
    • Aantal:3
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 11.6° 13.6° 15.8° 15.3° 13.2° 12° 12.8°
Min 6.8° 7.9° 7.2° 8.2° 7.7° 6.3°
Neerslag 70% 55% 70% 20% 95% 85% 80%
Windrichting ZW ZW ZW ZO ZO ZW ZW
Windkracht 4 3 3 2 3 4 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 89% 66 2
Feb 87% 60 3
Mrt 82% 61 4
Apr 77% 44 6
Mei 77% 61 7
Jun 78% 64 7
Jul 80% 92 7
Aug 82% 79 6
Sep 85% 63 5
Okt 87% 65 4
Nov 90% 65 2
Dec 91% 70 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Vakantiepark Sallandshoeve
    Holterweg 85
    8112 AE / Nieuw-Heeten
    Nederland
  • Download GPS-coƶrdinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coƶrdinaten:
    52°19'15"N 6°20'35"E
  • A1 afslag Holten, N332 ri Raalte. Na 7 km rechts (aangegeven met borden).

Contact

Contact

Wilt u camping Vakantiepark Sallandshoeve boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.sallandshoeve.nl

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Vakantiepark Sallandshoeve. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Vakantiepark Sallandshoeve

Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve
Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve Vakantiepark Sallandshoeve

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen