Ga naar de homepage

Landgoed de Barendonk

Algemene gegevens
8,7
7 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Prachtige natuurcamping
  • Op oud familielandgoed
  • Drie generatie vriendelijk
  • Ligt in bosrijk stiltegebied
  • Luxe vakantieverblijven te huur
  • Heerlijk wandelen of fietsen

Op het Brabantse platteland, bij het dorpje Beers, ligt Landgoed de Barendonk. Dit oude familielandgoed herbergt niet alleen een melkveebedrijf, maar ook een prachtige natuurcamping. Slechts vijftien kilometer onder Nijmegen ervaar je hier het gastvrije Brabantse landleven. De verschillende kleine kampeerveldjes kijken uit over de weilanden, en in de prachtige oude boerenschuren zijn luxe vakantieverblijven gemaakt.

Toon meer

Als je vanaf de A73 bij Cuijk afslag 4 richting Beers en Grave neemt, kom je via de N321 vanzelf in Beers. Sla bij de kerk linksaf richting Mill en volg de Millseweg door de landerijen, totdat je aan je linkerhand een houten ophaalbruggetje ziet. Via het bruggetje en de oprijlaan kom je op het landgoed, waar je bij de receptie hartelijk wordt verwelkomd. Landgoed De Barendonk is een echt familiebedrijf met vriendelijk personeel, dat altijd voor je klaarstaat.

Luxe en comfort

Het kampeerterrein ligt tegen de bosrand aan en biedt een weids uitzicht over de omringende landerijen. Er zijn dertig toerplaatsen, die op diverse kleine kampeerveldjes zijn aangelegd. Voor de vele tentkampeerders is er een apart tentenveld, en ook voor fietskampeerders zijn er speciale plaatsen en extra voorzieningen beschikbaar. Reis je zonder eigen kampeermiddel, dan vind je hier een ruime keuze aan huuraccommodaties. Er zijn verschillende soorten comfortabele trekkershutten, en in de oude boerengebouwen zijn van binnen omgetoverd tot luxe vakantiewoningen en appartementen.

Natuurkampeerterrein

De meeste gasten op Landgoed De Barendonk zijn Nederlanders. Je ziet hier vooral actieve kampeerders, rustzoekers en natuurliefhebbers. De camping is het hele jaar geopend, dus ook in het laagseizoen is het hier goed toeven. In de winter zijn vooral de huuraccommodaties erg in trek, terwijl je in het hoogseizoen juist veel tentkampeerders ziet. Landgoed De Barendonk richt zich op ‘drie generaties’: niet alleen voor kinderen, maar ook voor (groot)ouders en stellen is dit een heerlijke camping. Houd er wel rekening meer dat op het natuurkampeerterrein de natuurkampeerkaart verplicht is voor campinggasten. Je kunt de kaart eventueel bij de receptie kopen.

Van alles te ontdekken

Er is geen animatieprogramma op de camping, maar toch is dit voor kinderen een hele leuke plek waar ze zich geen moment zullen vervelen. In de bossen en sloten op en rond het landgoed is van alles te ontdekken. Bovendien heeft de camping een kabouterpad, een paddenpoel en een kampvuurplaats. In het hoogseizoen staat er vijf weken lang een natuurtent van IVN (het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) op het landgoed. Hier kunnen kinderen dagelijks onder begeleiding de natuur rond de tent ontdekken.

Heerlijke boerenkaas

Van april tot eind augustus is er vers brood verkrijgbaar op de camping. Ook kun je er heerlijke boerenkaas van de Barendonk kopen. Voor je overige boodschappen kun je terecht in Mill, waar verschillende supermarkten zitten op ongeveer drie kilometer van de camping. Daar vind je bovendien allerlei leuke restaurantjes. Iets verder weg, in Cuijk (acht kilometer) of Nijmegen (twintig kilometer) is het aanbod uiteraard nog groter. Tip: laat de auto staan en ga op de fiets, want in het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen is het prachtig fietsen.

Dagje aan het water

Op ongeveer drie kilometer van het landgoed liggen de Kraaijenbergse Plassen, een verzameling van negen recreatieplassen tussen Beers en de Maas. In dit prachtige gebied kun je heerlijk wandelen en fietsen, en in de zomer natuurlijk lekker zwemmen. Bij de meeste plassen is prima parkeergelegenheid, maar vanaf de camping fiets je er in tien minuutjes naartoe. Je kunt je auto dus ook laten staan. Op verschillende plekken zijn (zand)strandjes aangelegd, en er zijn uitgebreide watersportmogelijkheden. Sluit je dag af op één van de terrasjes aan het water.

  • €19 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

T.M.A.B. Naninck

"Mooi gelegen natuurcamping voor drie generaties. Veel wandel- en fietsmogelijkheden. Voor kinderen zijn veel activiteiten mogelijk, zowel op sport- als op leergebied. Er zijn extra voorzieningen en speciale plaatsen voor de fietsende kampeerder. Natuurkampeerkaart verplicht."

Inspecteur Mevr. T.M.A.B. Naninck

T.M.A.B. Naninck

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792411

Beoordelingen (7)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,7

Sanitair
9,0
Personeel
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,1
Kindvriendelijkheid
8,8
Sportfaciliteiten
7,0
Omgeving
9,1

Celia de Ruiter, op deze camping in oktober 2022

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Prachtige camping, zeer divers, fantastisch voor kinderen, goede faciliteiten (kookgelegenheid, koelkast, diepvries, wasmachine, verwarmd sanitair, winkeltje met heerlijke Barendonkse kaas en andere streekproducten, w.o. verrukkelijke biertjes). Zeer vriendelijke eigenaresse die heel erg haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. De omgeving is heel mooi, er is fietsverhuur op de camping. Er zijn verschillende onderkomens te huur. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad!

Nico V, op deze camping in juli 2022

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Zeer propere camping, vriendelijk en prijs kwaliteit!
Bron: Ctoutvert

Jan van de Water, op deze camping in juni 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

sfeervol en uitstekend gelegen. Prima fiets en wandelmogelijkheden

Mok, op deze camping in juni 2020

8,5

Reisgezelschap: Paren

In verband met de Corona maatregelen, hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt Prive sanitair te boeken. Een perfecte oplossing om zorgeloos te kunnen kamperen. Daarnaast waren de pizza avonden perfect verzorgd. Alle lof en waarderen voor de persoonlijke benadering van de familie.

Tessa Hermanussen, op deze camping in juni 2020

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Heerlijke rustige camping, veel groen en aan de bosrand. Veel fiets en wandel mogelijkheden in de buurt.

Hans - Maasbree, op deze camping in augustus 2019

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Heerlijk rustige plek waar wij onze accu weer even konden opladen in een lang weekend
Minpunten - Wifi werkte niet (was niet zo erg wel zo rustig, geen stress)
Bron: Ctoutvert

CL, Cor - Oude-Tonge, op deze camping in juni 2019

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De routes die je kon wandelen vanuit het landgoed.
Minpunten - De 2 eiken vlakbij(10 meter) onze caravan, waardoor onze kleinkinderen niet op bezoek mochten komen en wij her en der lichte jeuk en bultjes hadden.
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 30,00
Richtprijs 2
€ 37,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
1,2 ha
Aantal toerplaatsen
28 (75 - 100m2)
Aantal camperplaatsen
4
Aantal huuraccommodaties
11
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
  • Reinigingsstation chemische toiletten
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Appartementen
    • aantal:1
  • Trekkershutten
    • aantal:10
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
Voor kinderen
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Geen animatieprogramma
  • Kampeerveld met speeltoestellen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:70 m2
    • Aantal:4
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:2
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:02
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Betaalwijze
    • betaalwijzen:reception
  • Ondergrond
    • Ondergrond:geasfalteerd

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 12° 14° 15° 15.9° 13.2° 12.4° 13.3°
Min 7.2° 7.8° 7.1° 7.9° 6.6°
Neerslag 70% 65% 80% 35% 95% 85% 85%
Windrichting ZW ZW W ZO ZW ZW ZW
Windkracht 4 4 3 2 3 4 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 88% 63 2
Feb 85% 52 3
Mrt 81% 61 4
Apr 75% 42 6
Mei 74% 60 7
Jun 75% 63 7
Jul 76% 69 7
Aug 78% 63 6
Sep 83% 65 5
Okt 86% 65 4
Nov 90% 66 2
Dec 90% 68 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Landgoed de Barendonk
    Millseweg 13
    5437 NB / Beers
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°42'29"N 5°48'37"E
  • Vanaf N321 afsl Beers ri Mill. Na 2,5 km bij ophaalbrug li oprijlaan inrijden. Vanaf Mill rotonde ri Beers. Bij ophaalbrug re oprijlaan inrijden.

Contact

Contact

Wilt u Landgoed de Barendonk boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Landgoed de Barendonk. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Landgoed de Barendonk

Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk
Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk Landgoed de Barendonk

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen