Ga naar de homepage
Sandaya

Camping Sandaya Riviera d'Azur *****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
7,0
14 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • 530 m² groot zwemparadijs
  • Lagune, glijbanen en peuterbad
  • Kartbaan voor jong en oud
  • Kajakken en peddelsurfen
  • Snackbar, pizzeria en restaurant
  • Fietsen en mountainbikes te huur

Aan de rivier de Argens ligt de goed verzorgde camping Riviera d’Azur Sandaya. Op enkele kilometers afstand vind je Saint-Aygulf met een zandstrand. Op de camping zijn mooie afgebakende staanplaatsen. Je kunt hier kiezen voor privésanitair dat je zelf schoon moet houden. De meeste mensen overnachten hier in een stacaravan, ook zijn er lodgetenten met sanitair te huur. Hier worden bijna drie keer zoveel accommodaties verhuurd als er plekken voor kampeerders zijn. De over het algemeen ruime plaatsen hebben meestal veel schaduw. Op de camping worden veel activiteiten georganiseerd.

Toon meer

De miniclub organiseert vier keer per week allerlei activiteiten (hoogseizoen). Hiervoor is het wel handig als je Engels of Frans verstaat. Voor jongeren van 13 tot 17 jaar is de Teens Dancefloor leuk. Er zijn in het hoogseizoen, vanaf een uur of 21:00, goede amateurshows die door de gasten vaak goed gewaardeerd worden. Wanneer je hier minder belangstelling voor hebt, kun je om een rustige plaats in de buurt van de ingang vragen. Gezinnen met kinderen bezoeken de camping graag. In het laagseizoen komen gepensioneerden er uit verschillende landen.

Baantjes trekken

Het 530 m2 grote zwemparadijs met een ligweide omvat vijf bassins, waaronder een semi-Olympisch zwembad, een lagune, glijbanen en een verwarmd peuterbad. Hier kun je meedoen met activiteiten als waterpolo of aquafun. Het zwembad ligt mooi tussen de palmbomen naast het restaurant met terras. Er is een beautycenter waar je je heerlijk kunt laten masseren.

De keuze aan eetgelegenheden is divers. Zo is er een snackbar, pizzeria en een restaurant met een kleine en een meer uitgebreide kaart. De supermarkt wordt door gasten op prijs gesteld, want hier vind je een kwalitatief goed en ruim aanbod.

Karten

Er is een goed aanbod qua activiteiten, zowel op sportief als recreatief terrein. Zo kun je deelnemen aan begeleide wandeltochten en verschillende (makkelijke) fietsroutes. Er is een groot sportveld, je kunt tafeltennissen, beachvolleyballen, boogschieten en tegen betaling ook tennissen en minigolfen. Tegenover het jeu-de-boulesveld ligt de kartbaan, waar verschillende modellen klaarstaan voor zowel kinderen als volwassenen.

Peddelsurfen

Met een (gehuurde) fiets of mountainbike kun je de mooie omgeving verkennen. Er is veel te doen, zo kun je ook een kajak huren, paintballen of je evenwicht proberen te behouden op een peddelsurfplank. Deze zijn te huur voor één of meerdere personen.

Natuurlijke rijkdommen van de Var

Op 4 km afstand ligt het zandstrand van Saint-Aygulf, waar vanaf de camping gratis shutlebussen naartoe rijden. De Côte d’Azur is met reden een van de meest toeristische gebieden in Europa. Hier kom je voor de natuurlijke rijkdommen van de Var, zoals de prachtige kustlandschappen, de Provençaalse dorpjes en de markten met lokale ambachten. In Fréjus kun je de dienentuin bezoeken.

In de omgeving liggen veel toeristische attracties, zoals Marineland bij Nice, de avondmarkt van Fréjus, Ste-Maxime, St-Raphaël, Grasse, St-Tropez en Monaco. Een aanrader is om de kustweg naar Cannes te rijden en een bezoek te brengen aan het natuurgebied Gorges du Verdon.

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

H. De Leeuw

"Verzorgde grote ketencamping met veel mobile homes. Staanplaatsen met privésanitair. Camping organiseert allerlei sportieve activiteiten en andere recreatieve animatie."

Inspecteur Dhr. H. De Leeuw

H. De Leeuw

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792406

Beoordelingen (14)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,0

Sanitair
7,1
Personeel
6,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,4
Kindvriendelijkheid
6,9
Entertainment
6,8
Sportfaciliteiten
6,6
Zwembad
7,4
Eten en drinken
6,6
Omgeving
7,2

Joop Rooding, op deze camping in september 2022

6,1

Reisgezelschap: Vriendengroep

geen fijne camping voor ons. veel harde muziek en lallende tentgangers om ons heen. Receptie met een ervaren kracht en rest stagiaires die het verhaal niet snappen. camping half leeg en CC werd niet gehonoreerd. na een buitje was veel gebied drassig. restaurant met koude tagiatelle oa. Geen fijne ervaring. goede ervaring met kelner Guiseppe; een extreem vriendelijk persoon. we waren de dag erna meteen weer weg.

Ton de klerk, op deze camping in juni 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping met verschillende zwembaden. Ook een waar geen kinderen mogen komen

Olmo, op deze camping in juli 2021

4,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Vreselijk vermoeiende camping met veel regeltjes. Niet te geloven dat deze camping 5 sterren heeft. Eerste dag in het zwembad blijkt er een strakke zwembroek voor heren aan te moeten. Lopen 3 badmeesters rond om alleen maar op te letten of mensen een juiste zwembroek aanhebben of misschien iets verkeerd doen. Maar letten op veiligheid dat doen ze voor geen meter. Sanitair gebouwen zeer slecht onderhouden. Geen enkel moment van de dag goed schoon. Afvoerdeksel in de douche en wc staan allemaal omhoog. Tegeltjes vallen van de muur. Geen wc brillen. Maar 4 wastafels om de afwas te doen op enorm veel staanplaatsen. De hele dag door kansloze animatie. Savonds stoppen ze niet om 23.00 gaat gewoon door tot 00.00 en niet zachtjes ook vreselijke herrie. Maar wat ze dan wel doen is het voetbalveld dicht om 21.00 alsof dat verschil maakt de hele nacht is wel die herrie te horen van de animatie

Richard Gaarenstroom, op deze camping in juni 2021

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Uitstekende voorzieningen

Driss, op deze camping in juli 2019

5,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Voila un camping de sandaya 5 étoiles Riviera d Azur. Ces foto\' s sont d aujourd\'hui. Des emplacements très sales avec des petites pierres tranchantes. Une piscine sale avec un tobeaugan bricolé avec du plastique. De la roux sur les vices dan la piscine. Les carrelages de la piscine ne sont pas fixés. Les bordures de la piscine cassés.....dangereuse pour les enfants. Personels non professionnels. Les sanitaires privés sales et cassés.....voir les foto\' s.

Tony Poels, op deze camping in juni 2019

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige camping met nieuw prive sanitair, personeel zeer vriendelijk, s\'avonds shows, karaoke en optredens, werkelijk de moeite waard.

Gerard, op deze camping in juni 2019

5,6

Reisgezelschap: Senioren

Wij hebben een hele slechte ervaring opgedaan op deze camping. Wij kregen een plaats toegewezen en de volgende dag bleek dat er iets fout gegaan was op de receptie. Men was niet bereid een andere plaats aan te bieden, deze moesten wij zelf maar zoeken. Op geen enkele wijze was het personeel bereid te helpen.

J. Gooijer, op deze camping in juni 2019

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Perfecte camping met voor iedere plaats privé sanitair. Centraal een groot entertainmentterrein. Receptie heeft nederlands sprekende medewerkster

Ton Retera, op deze camping in juni 2019

7,0

Reisgezelschap: Senioren

Perfecte camping met privé sanitair wat er fantastisch uitziet. Redelijk grote plaats. Groot banen zwembad en speelbaden met glijbanen. Als je niet aan het strand wil zitten is dit een perfecte Franse camping. Wel veel verhuur huisjes.

meerstad, op deze camping in juni 2019

7,4

Reisgezelschap: Paren

Prima camping met goede zwembaden. Zeker een aanrader

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 87,30
Richtprijs 2
€ 106,30
Openingsperiode *
05-04-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
11 ha
Hoogteligging
1m
Aantal toerplaatsen
188 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
28
Aantal huuraccommodaties
350
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:375 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1
  • Stacaravans
    • aantal:330
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Spaans | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:330
  • Koelkasten
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:20
Zwemmen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:375 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemshorts verboden
Wellness
  • Whirlpool
  • Beautycenter
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:3 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:3.5 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.2 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:6000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 21.9° 17.1° 18.2° 19.5° 18.1° 19.7° 18°
Min 9.2° 9.5° 8.9° 8.7° 9.7° 10.3° 9.1°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 0% 5% 50%
Windrichting W ZO O Z ZO ZW W
Windkracht 4 2 2 2 2 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 70% 83 5
Feb 66% 76 5
Mrt 69% 71 7
Apr 71% 62 8
Mei 73% 49 9
Jun 71% 37 10
Jul 69% 16 11
Aug 71% 31 10
Sep 69% 54 8
Okt 74% 108 7
Nov 69% 104 5
Dec 63% 78 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Sandaya Riviera d'Azur
    189 Les Grands Chât.de Villepey/RD7
    83370 / St. Aygulf
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°24'33"N 6°42'32"E
  • Camping ligt aan de RD7, 2 km ten noorden van St. Aygulf.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Sandaya Riviera d'Azur boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.sandaya.fr/nos-campings/riviera-d-azur

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Sandaya Riviera d'Azur. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Sandaya Riviera d'Azur *****

Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur
Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur Camping Sandaya Riviera d'Azur

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen