Ga naar de homepage

Camping Le Soleil *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,1
28 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Groot zwembadcomplex van 1.500 m²
  • Binnen 100 m op het strand
  • Animatie voor jong en oud
  • Recreatieruimte met biljarttafel
  • Restaurant met uitgebreide kaart
  • Dagtripjes naar Barcelona

Camping Le Soleil is een grote, groene camping van tien hectare, gelegen in het plaatsje Argelès-sur-Mer, in het uiterste zuiden van Frankrijk. Hier zit je goed als je houdt van zon en waterplezier. Dit vind je onder andere in het grote zwembadcomplex op de camping, maar je staat ook zo aan het strand. Argelès-Plage, een populaire badplaats, ligt namelijk op slechts enkele honderden meters van de camping. De camping grenst aan de noordkant aan het beschermde natuurgebied Mas Larrieu.

Toon meer

Le Soleil ligt aan de voet van de Pyreneeën en aan de Middellandse Zee, een fraaie ligging dus. Je bereikt de camping door op de A9 afslag Perpignan-Sud te nemen. Daarna ga je over de D914 richting Argelès-sur-Mer tot afslag 10 richting Taxo-D’Avall. Bij de tweede rotonde sla je linksaf richting Plage-Nord. Deze richting blijf je volgen. De camping staat op een gegeven moment aangegeven met borden. Het laatste stuk gaat over een smallere weg met aan beide kanten fraaie natuur.

Ruime plaatsen en luxe accommodaties

De staanplaatsen op de camping zijn niet allemaal van dezelfde vorm en dus ook niet allemaal even groot. Wel heb je als kampeerder altijd een plek van 90 m² of meer. Ook zijn er comfortplaatsen te huur. De plaatsen zijn duidelijk afgebakend door bomen en struiken, maar de meeste door een dichte haag. De beplanting is divers: hoge pijnbomen, maar ook struiken, loofbomen, palmen en planten. Je bereikt de kampeerplekken met je auto, over verharde paden. Op meerdere plekken op de camping zijn er voorzieningen op de wegen aangebracht zodat blinden en slechtzienden gemakkelijk en veilig de weg vinden.

Er zijn ruim vierhonderd stacaravans op camping Le Soleil. Deze variëren in grootte en in luxe. De kleinste zijn geschikt voor twee personen, de grootste voor maar liefst zes personen. In het model ‘Collioure’ heb je drie slaapkamers, een tv, airco, een grote koelkast en een afwasmachine.

Volop vermaak voor iedereen

Aan vermaak geen gebrek op camping Le Soleil. Leef je uit op de klimmuur, het multisportveld, de jeu-de-boulesbaan, het beachvolleybalveld, de golfbaan of de tafeltennistafel. Verder is er nog een springkussen, een trampoline en een speeltuin.

Even geen inspiratie? Kinderen van alle leeftijden kunnen zich aansluiten bij de animatie (alleen in het Frans). Minimaal twee keer per week in het hoogseizoen kun je meedoen met allerlei activiteiten (denk aan: knutselen, toernooien en dans). Er is ook animatie speciaal gericht op volwassenen (voorstellingen, disco en kermis). Bij slecht weer kun je naar de recreatieruimte, waar een biljarttafel, televisie en enkele speelautomaten staan.

Heerlijk zwemmen en dicht bij het strand

Het zwembad is heel ruim (1500 m2) en verwarmd. Het valt op door de speelse manier waarop het is aangelegd, met onder andere loopbruggen. Je vindt in het zwemcomplex ook enkele leuke kinderbaden, een glijbaan, bubbelbad en massagefonteinen. Het zwembad ligt vlak bij de sport- en spelfaciliteiten. Ook is er een speciale stoel waarmee mindervaliden toch het zwembad in kunnen. Omdat het bad in de zon ligt, zijn er voldoende parasols aanwezig om toch nog van de schaduw te kunnen genieten. Direct naast het zwembad vind je een bar.

De liefhebber van strand en zee zit goed op camping Le Soleil. Het strand, gelegen achter lage duinen, is te bereiken via diverse voetpaden vanaf de camping. Binnen honderd meter sta je met je voeten in het zand. Er is ook een speciaal pad voor mindervaliden, evenals een soort rolstoel waarmee je over het zand kunt gaan. Het strand wordt goed schoongehouden en voornamelijk bezocht door campinggasten. Daggasten zijn er ook welkom. Ook bij het strand ligt een bar. Hier kun je in de avond terecht voor vermaak in de vorm van muziek, optredens en schuimparty’s.

Er is een leuk toeristentreintje dat net voor de camping stopt en waarmee campinggasten diverse bestemmingen in de omgeving kunnen aandoen (zoals discotheken en duikcentra).

Goed bezocht restaurant

De camping beschikt over een ruim gesorteerde winkel en een goed bezocht restaurant met uitgebreide kaart. In Argelès-Plage vind je meerdere grote supermarkten en horecagelegenheden.

Fraai en schoon sanitair

Er zijn ruim voldoende sanitairblokken op de camping, die fraai zijn ingericht. In het laagseizoen is er ook een sanitairgebouw verwarmd. Het geheel wordt goed onderhouden en is netjes en schoon. Er is een speciale babyroom.

Barcelona en Cadaqués

In Argelès-Plage zijn meerdere markten per week, maar vooral de markt in het karakteristieke stadje Argelès-sur-Mer is een aanrader. Je bent hier in Zuid-Frankrijk, op nog geen 25 kilometer van de Spaanse grens. Je kunt daarom dagtripjes ondernemen naar Barcelona, de wereldstad die zo veel te danken heeft aan Gaudí. Ook leuk: bezoek de prachtige kust bij Cadaqués (anderhalf uur met de auto, of iets langer als je de prachtige kustweg D914 volgt). Hier komen duikers en snorkelaars aan hun trekken. Ook voor kunstliefhebbers is dit een bijzondere bestemming; Salvador Dalí had even buiten Cadaqués een villa, sinds 1997 is de villa veranderd in een museum over de surrealist.

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M.E.J. Weijers

"Prachtige, luxe 5-sterrencamping direct aan het fijne zandstrand van de Middellandse Zee en aan de rand van de Pyreneeën. Het hele seizoen luxe voorzieningen en activiteiten. Geniet van de prachtige verwarmde zwembaden en het gezellige Argelès-sur-Mer."

Inspecteur Mevr. M.E.J. Weijers

M.E.J. Weijers

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792346

Beoordelingen (28)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Sanitair
7,6
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
8,1
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
8,6
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,2

Ipek Coenderman-Göksun, op deze camping in augustus 2023

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Zo zonde dat het sanitair van deze camping ronduit slecht is. Het is toe aan vernieuwing én er moet eens fatsoenlijk worden schoongemaakt. De jongelui die daar een bijbaantje hebben, spuiten af en toe de boel \'schoon\' met een tuinslang. Er is géén schoonmaakteam. Medewerkers zijn wel erg behulpzaam, ze snapten waarom we na een week wilden uitchecken. We kregen netjes ons geld terug van de overgebleven 2 weken, echt onwijs top (ze spreken ook goed Engels). Zo zonde dat het sanitair prut is. Het is voor de rest namelijk een fijne camping. Super groot en schoon zwembad, mooie staanplaatsen. Een goed sanitair is echter noodzakelijk voor een 5-sterrencamping.

Ipek Coenderman-Göksun, op deze camping in augustus 2023

7,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

5-sterrencamping? Laat ik eerst beginnen met het ergste punt: de sanitaire voorzieningen. Er wordt hier NIET schoongemaakt, enkel af en toe \'schoon\' gespoten met een tuinslang. En dit ook maar 3x per dag. Schandalig dat er dit soort ranzige toiletten en douches worden aangeboden. Mocht u smetvrees hebben? Sla deze camping over. Zo zonde, goed sanitair is noodzakelijk. Voor de rest is het namelijk een prima camping. Wij wilden na een paar dagen weg maar je krijgt helaas je geld niet terug.

Jona Wijker, op deze camping in juni 2022

8,9

Reisgezelschap: Paren

Heerlijke 5 weken doorgebracht in het voorseizoen. Mooie grote camping plaatsen, honden toegestaan ook op het strand

Johan Scholtens, op deze camping in juni 2022

8,4

Reisgezelschap: Paren

Heerlijke tijd gehad op deze prachtige camping vlak aan zee met mooi zandstrand. Geweldig mooi zwembad met ligweide. Schitterende groene camping met veel palmbomen en oleanders.Argeles op fietsafstand.

v d Noort, op deze camping in juni 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

De camping voldeed aan onze verwachtingen. De kampeerplaats was goed volop ruimte. Sanitair was goed. Wij hebben geen gebruik gemaakt van sport en entertainment. Dus kunnen wij ook niet beoordelen.

Marga Meijers, op deze camping in juni 2022

7,3

Reisgezelschap: Paren

mooie camping maar geen 5 sterren waard, sanitair wordt super slecht schoongemaakt en is oud, er zijn op de camping maar een paar waterpunten ( veel te weinig) 5 sterren hebben ze voor zwembad en zee op loopafstand gekregen denk ik!

Van Den Broucke Stephanie, op deze camping in juli 2021

5,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

- Bij aankomst moet het volledige bedrag worden betaald.
- Bij reservatie werd om een rustige plaats op de camping gevraagd, daar wij een kindje van 1 en 2 meehebben.
De kampeerplaats moeilijk bereikbaar (3bochten van 90°), langs de kleine kant, veel aarde, stofferig.
Terwijl de afmetingen van de caravan werden doorgegeven.
- Wanneer ’s avonds de kinderen in bed werden gestopt, begon echter het lawaai enorm toe te nemen.
Bleek NET naast de camping een attractiepark te zijn dat voor geluidsoverlast (attracties, joelende mensen, luide muziek en kermisomroeper) zorgde van rond 21u tot maar liefst 2u ’s nachts.
Allesbehalve de rust die een mens ’s avonds zoekt, tenzij je op zoek bent naar Lloret de Mar.
- Sanitair was basis en verouderd (geen luiertafel of dergelijke aanwezig).
Een aantal dagen was het sanitair gesloten. (alsook het restaurant was diezelfde dagen toe).
-Een aantal keren was ook de elektriciteit onderbroken…
Door het mooie zwembad en ligging aan zee hielden we het 14 van de 22 dagen vol.
-Bij vroeger vertrek werd helemaal niet geluisterd naar de reden (slapeloze nachten met de kinderen door alle herrie). Zoals in het reserveringscontract staat werd GEEN euro terugbetaald, zelfs de toeristenbelasting niet.
Conclusie: enorm veel herrie, de sterren niet waard, geen service.

Barbara Berkelaar, op deze camping in juli 2021

8,3

Reisgezelschap: Jongere paren

Dit is het beste campingrestaurant waar we in 10 jaar kamperen (elk jaar circa 5 campings) hebben gegeten.

Het personeel is heel vriendelijk, werkt hard. Overdag zie je het restaurantpersoneel nog BBQ\'s en koelkasten leveren/ophalen op diverse plekken, \'s avonds staan ze je graag te woord (ook op hun beste manier in het Engels) in het restaurant. Zelfs de kok kwam aan tafel vragen of alles naar wens is.
Het restaurant en de moestuin ziet er ook erg gezellig uit, leuker dan de meeste Franse restaurantjes.

Verder prima toiletten, werden regelmatig schoongemaakt. Het strand was lekker dichtbij. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad en ander entertainment. Maar volgens mij was dat ook prima.

Een aanrader!

Pier Hoekstra, op deze camping in juni 2021

8,7

Reisgezelschap: Paren

Een prachtige camping die ieder jaar blijft investeren. Vanaf de camping kun je direct naar het strand.
Is zelfs rolstoelvriendelijk en geeft faciliteiten om als gehandicapte naar het strand te kunnen.
Het personeel op receptie is heel meewerkend en vriendelijk. Een warm bad.
Het is een veilige camping met s'nachts ook beveiliging. Zeer grote campingplaatsen met beschutting dmv bomen. Kortom Een camping om aan te bevelen. Voor kinderen tussen de 13 en 20 is het ook aan te bevelen.
Hebben daar een vakantie om van te dromen.

JAM Appelman, op deze camping in juni 2021

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Hebben hier in totaal 11 dagen gestaan na twee keer bijboeken. Perfecte locatie direct aan het strand waar hond was toegestaan.
Grote plaatsen met voldoende afstand tot elkaar. Echt klasse restaurant waar je waar voor je geld krijgt, hoeft beslist niet naar het massa toerisme van Argeles toe. Hier komen we zeker nog een keer langs.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 73,30
Richtprijs 2
€ 101,30
Openingsperiode *
07-05-2024 t/m 14-09-2024
Oppervlakte
15 ha
Aantal toerplaatsen
413 (80 - 120m2)
Aantal huuraccommodaties
361
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1500 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:361
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:361
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Surfplanken
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1500 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:150 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
  • Zwemshorts verboden
Wellness
  • Whirlpool
  • Hydromassage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Scuba-diving
  • Duikcursus
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:150 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Discotheek
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Speelautomaten
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:9
  • Klimmuur
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
  • Direct aan zee gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère, 6 ampère)
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Dokterspost

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

30 / 10

 

Di

31 / 10

 

Wo

01 / 11

 

Do

02 / 11

 

Vr

03 / 11

 

Za

04 / 11

 

Zo

05 / 11

 
Max. 20.1° 20.5° 19.4° 16.7° 15.6° 16.4° 16.7°
Min 14.3° 11.8° 13° 12.2° 10.3° 12° 12.8°
Neerslag 45% 0% 5% 85% 15% 60% 25%
Windrichting ZO Z Z NW NW NW NW
Windkracht 7 4 3 4 5 5 5

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 75% 51 5
Feb 66% 45 5
Mrt 62% 44 7
Apr 63% 56 7
Mei 68% 50 8
Jun 60% 28 9
Jul 58% 17 10
Aug 64% 32 9
Sep 66% 47 7
Okt 71% 90 6
Nov 67% 59 5
Dec 69% 54 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Le Soleil
    route du Littoral
    66702 / Argelès-sur-Mer
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    42°34'33"N 3°2'33"E
  • A9, afslag Perpignan-Sud, D914 richting Argelès-sur-Mer tot afslag 10 richting Taxo-d'Avall. Bij de tweede rotonde linksaf richting Plage Nord blijven volgen tot camping wordt aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Le Soleil boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-le-soleil.fr

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Le Soleil. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Le Soleil *****

Camping Le Soleil
Camping Le Soleil
Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil
Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil Camping Le Soleil

Camping Le Soleil *****

Camping Le Soleil
Camping Le Soleil

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen