Ga naar de homepage

Camping Paradis Les Amarines ****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,0
11 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Zwembad
  • Aan de rivier de Cèze
  • Speeltuinen
  • Vrijheid en ruimte
  • Schaduwrijke kampeerplaatsen
  • Rustig kampeerterrein

Tussen de lavendelvelden en wijnranken van het departement Gard ligt Camping Paradis Les Amarines. Je kampeert hier in de Vallée de la Cèze. De camping ligt op een groen plekje direct aan een rivier. Ga in het gras liggen, terwijl de kinderen poedelen in het rustige water. Of plons samen in het zwembad! Genieten van je rust kan op je ruime staanplaats, in de schaduw van een boom. Heb je zin in een ijsje, loop dan naar Goudargues. Door het kanaal wordt dit dorpje wel het ‘Venetië van de Gard’ genoemd. Pittoresk!

Toon meer

Kampeerparadijsje

De Middellandse Zee is al best dichtbij als je de snelweg verlaat. Bij Bollène ruil je de Route du Soleil in voor de autoweg. Door de landelijke, heuvelachtige omgeving van de Gard rij je naar Cornillon. Net buiten dit kleine plaatsje ligt camping Paradis Les Amarines. Tussen lavendelvelden en wijnranken ligt dit paradijsje verstopt. Jouw bestemming voor een heerlijke kampeervakantie in Frankrijk!

Ruime en schaduwrijke kampeerplaats

Het open kampeerterrein met zijn brede lanen geeft een gevoel van vrijheid. En dat doen de ruime staanplaatsen ook. Op deze camping kampeer je op mooie grasvelden en tussen grote hagen. Bij elk kampeerplekje staat wel een grote boom, die de nodige schaduw verzorgt. Hier kun je genieten van je rust en privacy. Neem dus een boekje en ga lekker languit zitten op je campingstoel.

Zwembad én rivier

Het zwembad is dé plek voor je kinderen om vakantievriendjes te ontmoeten. De kans is groot dat die gewoon Nederlands praten. Camping Paradis Les Amarines is namelijk een populaire vakantieplek onder landgenoten. Terwijl je kinderen heerlijk zwemmen en spetteren, kun jij lekker in de zon gaan liggen. Nóg een plek op de camping waar het altijd gezellig is: de rivier. Aan de achterzijde van het kampeerterrein loop je zo de Cèze in! Ga zitten in het gras, maak een praatje of doezel een beetje weg. Je kinderen hebben in het ondiepe water alles wat ze nodig hebben.

Gezelligheid en speeltijd

Gezelligheid vind je, zeker ’s avonds, in het barretje van de camping. Daar kun je met het hele gezin lekker dansen. Of doe mee aan een bingo, terwijl de kinderen smikkelen van een frietje. Ook voor de kleintjes wordt in het hoogseizoen geregeld iets georganiseerd. Laat ze lekker knutselen met leeftijdsgenootjes. Of ga samen met ze spelen in een van de speeltuinen. De grote schommel, trampoline en speelhuisjes doen het altijd goed.

‘La Venise Gardoise’

‘Het Venetië van Gard’, zo wordt Goudargues wel genoemd. Dwars door dit schattige dorpje loopt een kanaal. De beide kanten van het kanaal liggen vol met terrasjes. Wil je ’s avonds nog even een ijsje halen of een pizza eten? Dan is Goudargues de ideale plek. Nog even smullen van zo’n heerlijk ijsje in de schaduw van de platanen ... er is geen betere manier om je vakantiedag af te sluiten.

  • €21 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

G.F. ter  Braack-Roerink

"Deze vlakke camping in de Cèze vallei ligt bij het gezellige dorp Goudargues. Ruime en schaduwrijke standplaatsen omheind door heggen. Supermarkt op 800m."

Inspecteur Mevr. G.F. ter Braack-Roerink

G.F. ter  Braack-Roerink

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792440

Beoordelingen (11)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Sanitair
8,5
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
7,4
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
8,1
Eten en drinken
7,6
Omgeving
8,5

gerardtruus, op deze camping in juni 2023

7,1

Reisgezelschap: Senioren

onze video: https://youtu.be/OvyTVUxq7x4
Mooi zwembad geen peuterbad, broodservice. Mooie omgeving.
Camping met grote plekken en veel mooie bomen aan de rivier de Ceze.
Vriendelijk ontvangst.
Vlakbij het gezellige Goudarques en de watervallen Sautadet.

Gerrit-Jan van Kleef, op deze camping in juni 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Mooie nieuwe camping, centraal gelegen. Alles klopt hier. Klantvriendelijk

Jaap Veldhoen, op deze camping in juni 2022

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping aan de Ceze. Veel vertier via animatieteam voor jong en oud. Eigenaren zijn druk om camping verder te ontwikkelen. Vriendelijke eigenaren. S ochtend mogelijkheid om brood te bestellen. Mooi zwembad. Sanitair is
Prachtig gerenoveerd.
Wle veel camperreis die er al jaren komen..

Piet van der Heiden, op deze camping in augustus 2021

7,8

Reisgezelschap: Senioren

mooie schone camping en zeer mooi gelegen aan een riviertje. Gezellig dorpje met veel restaurants op 1 km loopafstand.

Rita Bellens, op deze camping in augustus 2021

8,0

Reisgezelschap: Senioren

een leuke camping met grote plaatsen en heel vriendelijke eigenaars
een rustige camping

Jurgen Somers, op deze camping in juli 2021

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Wij komen al verschillende jaren naar deze camping en het is elke keer weer als thuiskomen! Vriendelijk ontvangst door de gastvrouw en het personeel. De gezellige en gemoedelijke sfeer is heerlijk om van je vakantie te genieten! Het sanitair is modern (pas vernieuwd) en is steeds proper!
De locatie is schitterend en centraal gelegen. Na min. 10 jaar, hebben we nog altijd niet alles in de buurt gezien! Zelfs op een warme dag en je wil wat verkoeling opzoeken, op 1u15 ben je aan het strand van de Middellandse Zee!

Niki, op deze camping in juli 2021

8,2

Reisgezelschap: Paren

Verzorgde camping met vriendelijke eigenaars. Ligt aan een riviertje waarin gezwommen en gespeeld kan worden. Ligt op wandelafstand van het mooie dorp met een gezellige wekelijkse markt. Ook de supermarkt ligt vlakbij. Er worden vele activiteiten georganiseerd, voor zowel jong als oud. We komen hier zeker nog eens terug zoals veel andere Vlamingen.

Frank Demuyter, op deze camping in juli 2021

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Zeer verzorgde camping met nieuw sanitair dat 2x per dag grondig gepoetst wordt. Ruime plaatsen , sommige met zicht op Cornillon. Op wandelafstand van Goudarges, met restaurants en wekelijkse markt. Campinguitbaters doen zeer hun best om hun gasten te plezieren, maar ogen wat clean in hun azuurblauwe polo\'s. Animatieprogramma waar weinig respons op was. Begin juli was het er nog erg rustig. Het is er aangenaam vertoeven met parkachtig terrein aan de Cèze waarin het aangenaam afkoelen is. Aanrader!

Ivy en friends, op deze camping in juli 2020

5,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

15 jaar op vakantie geweest, de laatste jaren waren er nieuwe eigenaren maar helaas Zeer onvriendelijke en heel wispelturige. We hebben ze tot 2 jaar toe krediet gegeven maar helaas... we gaan er nooit meer naar toe. Tot 23u mag je lawaai maken, maar om 2215u kwamen ze al hun rondgang doen om u al te verwittigen. De baas vloog voor het minste uit. Af en toe kwam zijn vrouw zich voor hem verontschuldigen. We hebben meermaals gezien dat hij ongelooflijk kei hard uitvloog tegen volwassen ook tegen kinderen. Niet normaal. Plezier maken aan de bar werd oogluikend toegelaten omdat men dan verteerd. Ze zijn ook achterdochtig wanneer men niet Frans praat, ze denken dat je hen uitlacht. En hierop wordt men ook kwaad. Een leuk vakantiegevoel hou je er echt niet aan over. Spijtig.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 34,20
Richtprijs 2
€ 44,20
Openingsperiode
01-04-2024 t/m 30-09-2024
Oppervlakte
4,5 ha
Hoogteligging
90m
Aantal toerplaatsen
120 (60 - 120m2)
Aantal huuraccommodaties
23
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:135 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:23
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G | 3G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:01-05/15-09
  • Bar
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Huuraccommodaties
  • Stacaravans
    • aantal:23
Te huur op of bij camping
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:135 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Wellness
  • Whirlpool
Strand
  • Grasstrand
  • Steenachtig strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:10-07/15-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:10-07/20-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:10-07/20-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.8 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:10000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

15 / 04

 

Di

16 / 04

 

Wo

17 / 04

 

Do

18 / 04

 

Vr

19 / 04

 

Za

20 / 04

 

Zo

21 / 04

 
Max. 25.7° 16.5° 15.9° 13.4° 17.9° 18.5° 19.1°
Min 11.6° 10° 6.6° 5.2° 5.8° 6.7° 6.1°
Neerslag 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0%
Windrichting W N N N N N N
Windkracht 3 4 4 5 5 5 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 82% 68 5
Feb 71% 71 5
Mrt 65% 56 7
Apr 67% 59 8
Mei 69% 61 9
Jun 64% 39 10
Jul 61% 25 11
Aug 62% 52 10
Sep 69% 67 8
Okt 79% 132 6
Nov 79% 69 5
Dec 77% 64 4

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Paradis Les Amarines
    181 route de Goudargues
    30630 / Cornillon
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    44°13'11"N 4°28'48"E
  • D980 Bagnols-sur-Cèze richting Barjac. Na ca.15km linksaf richting Goudargues.

Contact

Contact

Wilt u Camping Paradis Les Amarines boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Paradis Les Amarines. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Paradis Les Amarines ****

Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines
Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines Camping Paradis Les Amarines

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen