Ga naar de homepage

Camping Les 2 Lacs ***

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,8
95 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Kleinschalig, aan bosrijke oever
  • Twee meren: zwemmeer en vismeer
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Paintballen voor oudere kinderen
  • Miniclub voor de jongere kinderen
  • Gratis gebruik van kano's

Camping Les 2 Lacs is een kleinschalige camping aan de rand van het oude dorpje Beauville, in het heuvelachtige landschap van het departement Lot-et-Garonne. Zoals de naam al verklapt, ligt de camping aan twee meren. In het ene meer kun je naar hartenlust zwemmen en kanoën, het andere meer staat bekend om zijn goede vismogelijkheden. Camping Les 2 Lacs is een gezellige gezinscamping: oudere kinderen kunnen in het bos bij de camping paintballen, terwijl de kleinste kampeerders zich vermaken in de miniclub.

Toon meer

Je vindt de camping in het glooiende landschap, net buiten het oude dorpje Beauville. Rijd je via de D656 van Cahors naar Agen, dan zie je enkele honderden meters na Beauville de camping aan de rechterkant van de weg. Een lange oprijlaan brengt je naar het kampeerterrein, in een bosrijk gebied aan twee meertjes. Bij het receptiegebouw word je ontvangen door de Nederlandse eigenaresse, die betrokkenheid toont voor haar gasten en álles weet over de omgeving.

Kinderclub en paintballen

In het hoogseizoen is camping Les 2 Lacs vooral leuk voor gezinnen. Kinderen van elke leeftijd kunnen zich er vermaken. De kleinsten kunnen meedoen aan de miniclub, waar ook Nederlands wordt gesproken, terwijl er voor de oudere kinderen iets bijzonders te doen is. Aan de achterkant van het campingterrein, tussen de bomen, ligt namelijk een groot paintballveld. Hier kunnen campinggasten tegen betaling een middagje paintballen.

Les 2 Lacs

De twee meren op de camping zijn toch wel de blikvangers. Ze liggen prachtig tussen de bossen, en worden omgeven door grote ligweides. Het kleinste meer is voor de zwemmers: daar is een deel afgezet waar je naar hartenlust kunt zwemmen of spelen op de watertrampoline. Aan het meertje vind je ook nog een verwarmd zwembad. In een ander deel van het kleinste meer kun je kanoën. Aan de oever liggen kano’s, waar je gratis gebruik van mag maken. Het grootste meer zit vol vis. Neem je hengel dus mee, want je kunt hier fantastisch vissen vanaf een van de mooie steigers. Op de camping is een visvergunning niet nodig. Je kunt dus meteen vanuit de auto aan de slag om een van de grote snoeken of karpers te vangen.

Bosrijk kampeerterrein

Het bosrijke kampeerterrein heeft plek voor vijftig toerplaatsen en elf huuraccommodaties. De toerplaatsen zijn mooi aangelegd tussen heggetjes en in de schaduw van hoge bomen. Ook de huuraccommodaties – vooral bungalowtenten en stacaravans – zijn mooi geïntegreerd in het landschap. Ze liggen op een iets hoger gedeelte en kijken uit over het meer.

Gezellige avondjes

Op de camping ligt een leuk restaurant met bar. Hier kun je onder andere snacks, pizza’s en afhaalmaaltijden krijgen. Het restaurant is ook het middelpunt tijdens gezellige avondjes. In het hoogseizoen worden de zomeravonden opgeleukt met liveconcerten, dansavonden en karaoke.

Sanitair

Het sanitairgebouwtje ligt aan de voorzijde van de camping, op een centrale plek. Voor iedereen is het sanitair dus goed bereikbaar. De voorzieningen zien er prima uit en worden goed schoongemaakt.

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

T. Vanderhaeghen

"Zeer sfeervolle camping gelegen aan twee meren. Eén meer om te zwemmen en te spelen op de watertrampoline. Het andere meer staat bekend om zijn grote vismogelijkheden! Met nog meer ontspanning zoals een mooi verwarmd zwembad. Camping ligt in een dal met een grote variatie aan flora en fauna. Goede wandelmogelijkheden. Zeer goed restaurant, in het laagseizoen enkel in het weekend, wel reserveren. Nederlandse eigenaars."

Inspecteur Dhr. T. Vanderhaeghen

T. Vanderhaeghen

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792529

Beoordelingen (95)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,8

Sanitair
8,0
Personeel
9,5
Prijs-kwaliteitverhouding
9,1
Kindvriendelijkheid
8,0
Sportfaciliteiten
9,0
Zwembad
9,0
Eten en drinken
9,0
Omgeving
9,0

Arthur K, op deze camping in september 2023

9,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Als visser een prima locatie en gegarandeerde vangst (karper). Vischalet heeft gereserveerde ruimte om te vissen. Ponton is niet meer bruikbaar, maar gereserveerde plek bied betere opties. Chalet heeft prima inrichting en heerlijke veranda. Brasserie is altijd gezellig voor een drankje of een maaltijd. Hond heeft het ook uitstekend naar zijn zin gehad!
Bron: Ctoutvert

Benny B, op deze camping in augustus 2023

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Een rustige omgeving , en een rustige camping . Top
Minpunten - Het sanitaire gebouw mag in een nieuw jasjes gestoken worden , ma des ondanks is het proper
Bron: Ctoutvert

Sander R, op deze camping in juli 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - We waren op doorreis, maar zijn hier uiteindelijk langer gebleven. Op de camping is genoeg te doen voor de kinderen, de omgeving is schitterend en de mensen aardig. We komen hier zeker nog een keer terug.
Bron: Ctoutvert

Fraçoise D, op deze camping in juli 2023

9,3

Pluspunten - Het kleinschalig,familiaal aspect.
De prachtige natuur.
Het erg vriendelijk onthaal.

Minpunten - Een paar grote, vaak loslopende honden.Met als gevolg vrij veel niet opgeruimde hondenpoep op het terrein.Badkamer voor mensen met mobiliteitsbeperking werd vrij vaak door mensen zonder beperkingen gebruikt, en soms zeer vuil achtergelaten.Had soms de indruk dat er honden in gewassen waren.
Geen kritiek naar uitbaters toe, die nochtans elke dag opnieuw grondig poetsen.Mischien slot met sleutels voorzien, die op simpele vraag kunnen verkregen worden.Dit zou een kleine barière vormen om deze douches op die manier te gebruiken.

Bron: Ctoutvert

Michèle S, op deze camping in september 2022

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Genoten van de omgeving en een prachtig meer om te vissen. Mooi huisje aan het meer
Minpunten - Geen idee
Bron: Ctoutvert

Arthur K, op deze camping in september 2022

9,0

Pluspunten - Karpervissen, succes gegarandeerd, eigen oeverplaats, hond vond het prachtig. Gezellige brasserie, afhalen of ter plaatsen eten mogelijk, mooie wandelingen. Chateau Bonaguil met hond kunnen bezoeken, aanrader. Zwembad voor afkoeling.
Minpunten - Nvt
Bron: Ctoutvert

Hans, op deze camping in september 2022

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Werkelijk heerlijke camping, waar je helemaal weer tot rust komt. Waar vind je nog zo n rustige stille plek en dan s avonds de geluiden van de uilen met een prachtige sterrenhemel. Met een zwemmeer, vismeer en zwembad. In het zwemmeer liggen kano’s en 2 trampolines en glijbanen. In de brasserie kun je heerlijk eten of even borrelen. Vooral de vers gemaakte pizza s zijn erg lekker.De eigenaren, Piet en Helen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Grote camping plaatsen, goed sanitair, warme douches.
De omgeving is heuvelachtig en fijn om te fietsen of wandelen op de rustige landwegen. Wij en onze hond komen hier graag terug!

Marten V, op deze camping in augustus 2022

7,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - De camping lag op een mooie, rustige plek. Het is echt een plek om tot rust te komen. De eigenaren zijn netjes en behulpzaam, ze willen je goed wegwijs maken als je bijv iets wilt bezoeken in de regio. Op de camping zelf kun je een kort stukje wandelen. Beauville heeft op vrijdagavond een leuke markt met foodtrucks. Voor ons was dit een prima en fijne plek om te ontspannen, te lezen en het bood ons alles wat wij nodig hadden. We hebben een heerlijke vakantie gehad!
Minpunten - Een nadeel was dat de bezienswaardigheden wel wat verder weg waren, minimaal 30-45 min rijden. Wij zaten in een wat rustige periode, wat meer leven op de camping was ook wel leuk geweest. Maar nu was het wel lekker rustig. Wij waren zonder kinderen, maar die zouden zich wel zelf hebben moeten vermaken in het zwembadje of het zwem / kano meer. Sanitair is verouderd. Qua schoonmaak werd het noodzakelijke gedaan, meer niet. En misschien dan 4 toiletten / douchen in het hoogseizoen wat weinig zijn als de camping vol staat.
Bron: Ctoutvert

Kees D, op deze camping in augustus 2022

10,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - De camping is kleinschalig en prachtig gelegen, heeft veel te bieden. Rust, bos, zwem- en vismeren, wandelpaden, kortom, een heerlijke vakantieplek.
Bron: Ctoutvert

Stevens M, op deze camping in juli 2022

7,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Heerlijke rustige camping in een heel mooie omgeving. Een heel goed restaurant en de kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad en in het zwemmeer. Leuke speel kussens in het water en Piet heeft een soort glijbaan gemaakt van een heuvel zo het zwemmeer in, echt top!
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 37,10
Richtprijs 2
€ 48,10
Openingsperiode *
01-04-2024 t/m 31-10-2024
Oppervlakte
22 ha
Hoogteligging
212m
Aantal toerplaatsen
55 (100 - 120m2)
Aantal huuraccommodaties
13
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:75 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-06/30-09
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:01-04/31-10
  • Pizzeria
    • periode:01-04/31-10
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-04/31-10
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:3
  • Bungalows/chalets
    • aantal:7
  • Caravans
    • aantal:1
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Kluisjes
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:75 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:6 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Stranddouches
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:6 m2
    • periode:01-06/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Speelautomaten
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels
    • periode:15-07/26-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
  • Direct aan meer/recreatieplas gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:4500 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kraan zonder drukknop
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 18.4° 21.2° 20.9° 21.2° 23.3° 14.3° 13.9°
Min 11° 9.6° 11.1° 10° 9.9° 6.4° 4.3°
Neerslag 40% 5% 5% 5% 0% 30% 25%
Windrichting NW NO ZO ZO NW NW NW
Windkracht 2 2 4 2 2 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 85% 55 3
Feb 80% 55 4
Mrt 73% 58 5
Apr 72% 64 6
Mei 73% 73 7
Jun 66% 58 8
Jul 66% 41 9
Aug 68% 47 8
Sep 70% 48 7
Okt 78% 52 5
Nov 84% 49 3
Dec 86% 56 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Les 2 Lacs
    332 route de Bourg-de-Visa
    47470 / Beauville
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    44°16'20"N 0°53'17"E
  • D656 van Cahors richting Agen. Dan rotonde met afslag Beauville. In het dorp de borden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Les 2 Lacs boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.les2lacs.info

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Les 2 Lacs. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Les 2 Lacs ***

Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs
Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs Camping Les 2 Lacs

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen