Ga naar de homepage

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
9,0
32 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Aquapark met waterglijbanen
  • Volop animatie in het hoogseizoen
  • Vlak bij het meer van Biscarrosse
  • Lekker uiteten in La Table du Lac
  • Watersportmogelijkheden
  • Wellnesscentrum met rijk aanbod

Deze camping ligt pal naast het meer van Biscarrosse, een van de grote recreatiemeren van de Aquitaine. Bovendien liggen de lange zandstranden aan de Golf van Biskaje op nog geen tien kilometer afstand. Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village is dan ook een ideale uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. In de directe omgeving kun je onder andere waterfietsen, kanoën, kajakken, surfen, zeilen en suppen. Verder kun je in deze regio heerlijk wandelen, bijvoorbeeld in de uitgestrekte dennenbossen bij de kust. Deze vijfsterrencamping biedt een prachtig zwemparadijs, een luxe wellnesscentrum en vele leuke activiteiten in het hoogseizoen.

Toon meer

Je bereikt deze camping via de snelweg A63, die je bij Liposthey (afslag 17) verlaat. Vervolgens rijd je over de D43 naar het westen. Eenmaal in Parentis-en-Born loopt deze over in de D652. Neem op de eerste rotonde na de bebouwde kom van dit plaatsje de vierde afslag. Vanaf daar wordt de camping via duidelijke borden aangegeven. De camping ligt op zo’n twintig kilometer van de snelweg.

Drie mooie kampeervelden met ruime toerplaatsen

De toeristische kampeerplaatsen van deze camping vind je op drie goed verzorgde velden verspreid over het terrein. Je kampeert hier op ruime plaatsen waar bomen en struiken genoeg schaduwrijke plekjes creëren. Bovendien heb je hier de nodige privacy. Op deze camping zijn verder mobile homes te huur.

Royaal waterpark met spectaculaire waterglijbanen

Achter het receptiegebouw vind je het prachtige aquapark. Waterpret is hier gegarandeerd, bijvoorbeeld in het royale, speels aangelegde buitenbad. Hieraan grenst een groot peuterbad met een leuke waterspeeltuin. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een apart zwembad met een schuifdak. Het water in al deze baden is verwarmd. Daarnaast zijn er diverse spectaculaire waterglijbanen, waaronder een familieglijbaan waar je met z’n vieren tegelijk van af kunt.

Kom helemaal tot rust in het wellnesscentrum

Pal naast het zwemparadijs ligt het L'Escapade Bien-Être. Dit is een wellnesscentrum waar professionele masseuses diverse verkwikkende massages aanbieden. Er worden ook tal van schoonheidsbehandelingen aangeboden. Hierbij wordt onder meer gebruikgemaakt van biologische cosmetica en de beste Franse oliën. Je kunt natuurlijk ook zelfstandig de sauna of de hamam bezoeken. En wat te denken van de speciale massagedouche met geïntegreerde aromatherapie, muziek en lichttherapie? Echt een aanrader!

Heerlijk tafelen in La Table du Lac

Op Camping Au Lac de Biscarrosse is een restaurant en een snackbar. Beide liggen direct naast het aquapark. Het restaurant heet La Table du Lac. Dit is een modern restaurant waar je binnen én op het buitenterras aangenaam kunt tafelen, genietend van een van de regionale specialiteiten of internationaal bekende gerechten.

Verder vind je naast de receptie een supermarkt met een uitgebreid aanbod aan levensmiddelen. Om nog uitgebreider boodschappen te doen hoef je evenmin ver te reizen. In Parentis-en-Born zijn er namelijk verschillende supermarkten op maar vijf minuten autorijden van de camping.

Vijfsterrensanitair

De sanitaire voorzieningen zijn zoals je van een echte vijfsterrencamping mag verwachten: zeer modern en uitstekend onderhouden. De camping streeft ook daadwerkelijk naar een maximale netheid van het sanitair. Daarom krijgen kampeerders een eigen, gepersonaliseerde code waarmee ze toegang krijgen tot het sanitair. Sommige van de sanitairblokken zijn verwarmd. Over het algemeen zijn de faciliteiten goed toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.

Volop vertier voor kampeerders van alle leeftijden

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village is, zeker in het hoogseizoen, een ideaal vakantieadres voor gezinnen met jonge én oudere kinderen. Voor kinderen van alle leeftijden worden ’s zomers namelijk veel leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen tienerkinderen (van 13 t/m 17 jaar) zich aanmelden bij de Teens Club. Het animatieteam daarvan organiseert bijvoorbeeld sportwedstrijden en andere openluchtspelen, maar ook muzikale workshops en discoavonden.

Ook kinderen die zich aansluiten bij de Junior Club (8-12 jaar) en de Kids Club (5-7 jaar) mogen zich verheugen op een heleboel leuke activiteiten. Denk hierbij aan knutselen, verven, schminken, sporten en dansen in de minidisco.

Voor volwassenen is het animatieprogramma vooral ’s avonds interessant. Met enige regelmaat zijn er feestelijke thema-avonden, waarop je je danskunsten kunt vertonen op de dansvloer.

Bekijk campingwebsite 
  • €21 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Frezza

"Familiecamping bij het meer van Biscarrosse. Uitgebreide voorzieningen voor elke leeftijd. Prachtig om te fietsen."

Inspecteur Mevr. J. Frezza

J. Frezza

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792215

Beoordelingen (32)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 9,0

Personeel
9,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,8
Entertainment
8,3
Omgeving
9,6

Pedro A, op deze camping in september 2023

9,2

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Ubicación, entretenimiento y servicios
Minpunten - Cama muy dura
Bron: Ctoutvert

Benoit B, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Le parc aquatique et les jeux pour enfants sont vraiment chouettes, un bel atout pour les séjours famille / amis. Le parc avec parcours santé est agréable. Les hébergements sont confortables, literie de qualité.
Bron: Ctoutvert

Florian Y, op deze camping in september 2023

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - L’ambiance generale du camping
Minpunten - La propreté du mobilhome
Bron: Ctoutvert

Anne M, op deze camping in september 2023

8,5

Reisgezelschap: Vriendengroep

Pluspunten - L accueil l emplacement la région la piscine
Bron: Ctoutvert

Rende G, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Parc aquatique au top

Minpunten - Petit bémol manque un petit toboggan au niveau de la pataugeoire pour les plus petits qui se retrouve vite limiter
Bron: Ctoutvert

Laetitia D, op deze camping in september 2023

9,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Tout est parfait. L'espace aquatique est vraiment super. Mobil home très confortable. Restaurant très bon. Personnel très sympathique. Bref le paradis
Bron: Ctoutvert

Dominique G, op deze camping in september 2023

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Nous avons apprécié l’accueil, la réactivité de l’équipe, l’espace aquatique.
Minpunten - Le refus du restaurateur, malgré son amabilité, d’accepter les chiens en salle, surtout lors des fortes chaleurs.
C’est aujourd’hui exceptionnel dans cet établissement car dans tous les restaurants où nous allons les chiens sont toujours admis. Nous ne comprenons pas cette position.

Bron: Ctoutvert

Emmanuel G, op deze camping in september 2023

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Belle Région à découvrir
Bron: Ctoutvert

Pierick C, op deze camping in september 2023

10,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - L'espace aquatique
Bron: Ctoutvert

Gilles F, op deze camping in september 2023

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - la terrasse et le barbecue, la grande piscine , alimentation les prix convenable, et le calme, pouvoir mettre une rampe pour monter a la terrasse , sinon très bon séjour
Minpunten - le matelas mauvais , on sens les ressorts le déplacement très difficile dans la chambre, le micro-onde un peut haut dans la cuisine, peut d'animation de l'extérieur, très peut de lumière dans les allées vers le tennis, manque saladier moyen , restaurent et alimentation, nous avons plus de choix , car plus de comment se fait cos fin de saison. pas normale pour le reste des vacanciers.
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 46,10
Richtprijs 2
€ 59,10
Openingsperiode *
22-03-2024 t/m 16-09-2024
Oppervlakte
13,5 ha
Aantal toerplaatsen
123 (120 - 155m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
210
Aantal huuraccommodaties
110
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:8
  • Stacaravans
    • aantal:110
Internet
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:110
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 8)
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Binnenzwembad d.m.v. schuifdak
    • oppervlakte:300 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:75 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Wellness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Beautycenter
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:75 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans
  • Babyroom
  • Springkussen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Nachts rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:8
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village
    route Théophile Gauthier
    40160 / Parentis-en-Born
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    44°21'7"N 1°6'4"W
  • Op de N10/A63 afslag 17 nemen en dan de D652 van Biscarrosse naar Parentis-en-Born volgen. Aan de rotonde de 4e afslag nemen en de campingborden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-lac-de-biscarrosse.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village *****

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village
Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village
Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village
Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village *****

Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village
Camping Au Lac de Biscarrosse - Ciela Village

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen