Wat is CampingCard ACSI?

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. ACSI is de initiatiefnemer van deze kortingskaart. Daarmee stelt de campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten op ruim 2739 campings. Het product is in korte tijd razend populair geworden, onder campings en vakantiegangers.

 

Gids
ACSI geeft een speciale CampingCard-gids uit met alleen de campings die de kaart accepteren. Deze gids krijgt u gratis bij aanschaf van CampingCard ACSI. U kunt ook kiezen voor de aanschaf van één van onze andere campinggidsen. Daar krijgt u namelijk gratis de kortingskaart bij. In deze gidsen kunt u de campings die CampingCard ACSI accepteren herkennen aan het blauwe CC logo.

 

Zo werkt CampingCard ACSI
Na aanschaf van de kortingskaart vult u de achterkant volledig in en toont u de kaart bij aankomst op de camping. U betaalt € 12,-, € 14,-, € 16,- of € 18,- per nacht. Bij het afrekenen toont u nogmaals de kaart. U hoeft dus geen administratieve handelingen te verrichten of op voorhand betalingen te doen.

 

Inclusief
Het overnachtingstarief is geldig voor één staanplaats en een verblijf van twee personen. U kunt er terecht met auto + caravan + voortent, auto + vouwwagen, auto + tent, of kampeerauto met luifel. Daarnaast is electriciteit, één warme douche per dag en het verblijf van 1 hond (mits toegestaan op de camping) inbegrepen. Daarnaast kunt u nu ook voordelig kamperen met uw kinderen of kleinkinderen! Met CampingCard ACSI 2014 kunt u met maximaal 3 kinderen (tot 6 jaar) op 612 van de 2739 campings overnachten tegen één van de vaste lage tarieven.

Voor meer informatie over de tarieven, en over zaken die wel en niet zijn inbegrepen, verwijzen wij u naar de website van CampingCard.

 

Abonnement
Tegenwoordig is het ook mogelijk om een abonnement te nemen op CampingCard ACSI. Daarmee profiteert u van een flinke korting en krijgt u de kaart, mét de gids, elk jaar automatisch thuisgestuurd. Via onze webshop kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten.

Belangrijk! Alleen de campings waarbij het blauwe CC logo staat, accepteren CampingCard ACSI. Onze inspecteurs bezoeken jaarlijks ruim 9800 campings, op meer dan 2739 daarvan kunt u terecht met de kortingskaart.

 

Bestellen
De CampingCard ACSI kortingskaart met gids is verkrijgbaar voor € 14,95 (excl. verzendkosten). Abonnees betalen slechts € 10,95 (excl. verzendkosten). U kunt CampingCard ACSI hier bestellen.

Nieuw
Devices

ACSI Europa-app

  • Altijd en overal campinginformatie bij de hand
  • Ook zonder internetverbinding
  • Betaal alleen voor informatie die u gebruikt

Download de app en koop een landenpakket

Lees meer over de app