Ga naar de homepage

Stover Strand Camping *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,6
105 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Uitvalsbasis bezoek Hamburg
  • Ligging aan de Elbe
  • Fietsroutes in de omgeving
  • Restaurant met streekgerechten
  • Gratis fietsbus naar Hamburg
  • Maritimes Museum op 37 km

Niet al te ver van Hamburg, direct aan de Elbe, vind je Stover Strand Camping. Ondanks de nabijheid van die miljoenenstad ligt de camping in een verbazingwekkend groene en landelijke omgeving. Het kan er wel vrij druk zijn, maar door de ligging aan de rivier kun je altijd wel een plekje met vrij uitzicht vinden. De standplaatsen zijn vrij om te kiezen en niet afgebakend. Wel staan er veel bomen die schaduw bieden. Stover Strand Camping is open tussen Pasen en oktober. Achter de dijk zijn echter plaatsen die het hele jaar beschikbaar zijn.

Toon meer

De camping is eenvoudig te bereiken via de A1 vanuit Bremen en de A7 vanuit Hannover. Uiteraard kom je er ook gemakkelijk vanuit Hamburg: rijd op het Maschener Kreuz richting Winsen/Lüneburg. Neem dan op de A39 de afslag naar de B404 richting Geesthacht. In Rönne sla je af richting Stover Strand. Rijd de weg tot het einde door, het is dan de derde camping aan het einde van de toegangsweg.

Twee terreinen

De receptie is gevestigd in een vrij nieuw gebouw dat zeer netjes onderhouden wordt. De ontvangst is aangenaam en het personeel is altijd vriendelijk. Er is veel informatie beschikbaar over uitstapjes in de omgeving. Het personeel zorgt ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. Het terrein aan de Elbe biedt de mooiste plekken en toegang tot het strand. Op het hoofdterrein van de camping zijn verder nog een tent, zeven stacaravans, tien kamers en drie bungalows te huur. Deze overnachtingsmogelijkheden zijn eveneens goed onderhouden.

Uitvalsbasis met alle gemakken

De camping is een echte uitvalsbasis voor bezoekers die graag uitstapjes maken in de omgeving (Hamburg, Lüneburg) of graag fietsen. Er komen ook veel watersportliefhebbers die op de Elbe kunnen varen. Aan de eigen aanlegsteiger leggen ook regelmatig schepen aan die thematoeren over de Elbe aanbieden. Naast een eigen shuttleservice richting het station van Hamburg (in de weekenden van mei-oktober), is er in de zomermaanden ook een gratis fietsbus. In de omgeving zijn er vele interessante fietsroutes.

Voor de boodschappen hoef je niet ver weg te gaan; op het terrein is een grote EDEKA-supermarkt gevestigd met naast levensmiddelen ook kampeer- en hengelsportartikelen. Daarnaast zijn er een uitstekend restaurant met regionale gerechten en een gezellig cafetaria waar je koffie, broodjes en gebak kunt krijgen.

Voor kinderen is er animatie op de camping.

Sanitair

Het sanitair is netjes, centraal gelegen en ruim voldoende, zeker voor de kampeerders op het hoofdterrein. Voor de kampeerders direct aan de Elbe zijn de sanitaire voorzieningen in het hoogseizoen redelijk.

Op steenworp afstand van Hamburg

De ‘Vrije en Hanzestad’ Hamburg mag dan bij aankomst wat industrieel aandoen door de uitgestrekte havengebieden, eenmaal in het centrum zul je verrast zijn door het vele groen en de bijzonder interessante architectuur, zoals de nieuwe Elbphilharmonie. De haven is tijdens het Hafenfest een aanrader om te bezoeken, evenals de vele musea. Bijzonder fraai is het Internationales Maritimes Museum Hamburg, op nog geen kwartier van het centraal station (Hauptbahnhof).

Bekijk campingwebsite 
  • €27 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Delcour

"Moderne vijfsterrencamping, gelegen aan de Elbe. Ideaal om Hamburg te bezoeken. Camping beschikt over een restaurant, snackbar en versmarkt. Er zijn veel sport- en recreatiemogelijkheden."

Inspecteur Dhr. M. Delcour

M. Delcour

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792659

Beoordelingen (105)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,6

Sanitair
7,4
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
7,2
Entertainment
6,3
Sportfaciliteiten
6,7
Eten en drinken
7,7
Omgeving
8,8

hans K, op deze camping in mei 2023

9,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Goed verblijf
Bron: Ctoutvert

Wim Martinussen, op deze camping in september 2022

8,2

Reisgezelschap: Paren

Omdat ik een project bij een grote olie raffinaderij/opslag terminal in Hamburg heb, hebben mijn vrouw en ik ervoor gekozen om ons tijdelijk te huisvesten met onze camper bij Stover strand.
De camping is een vijf sterren camping hetgeen ook terug te vinden is in de schoonheid en properheid van de sanitaire installatie.
Er zijn volop douches, was cabines en toiletten aanwezig.
Er is zelfs een redelijk grote keuken aanwezig waar een 6 tal elektrische kookplaten aanwezig zijn, een magnetron een oven en zelfs een koelkast met vriesvak.
Alles gratis te gebruiken.
In die ruimte tref je ook de afwas gelegenheid aan met heet en koud water en een zestal spoelbakken en afdruiprekjes.
Naast de keuken is de wasmachine ruimte met een groot aantal was machines en wasdrogers. Deze zijn tegen betaling te gebruiken net zoals de douches.

De camping biedt ook een kleine super markt en koffie en thee zit gelegenheid, er worden dagelijks vers gebakken broodjes verkocht.
Net buiten de camping tref je een restaurant aan waar je voor een aangenaam bedrag een warme maaltijd kunt bestellen.
De camping bestaat uit twee gedeelten, een gedeelte voor de voorjaar en zomer periode tot oktober aan de rivier de Elbe en een gedeelte achter de dijk voor het gehele jaar.
De camping houd er aangename prijzen op na, zeker gezien de luxe die je gebruiken mag.
Ik kon helaas mijn ACSI kaart niet gebruiken omdat ik een prijs had onderhandeld die goedkoper was dan wanneer ik de kaart zou hebben gebruikt.
Wij hadden een plek voor twee jaar genomen

Gert S, op deze camping in juli 2022

6,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Relaxte sfeer
Minpunten - Te weinig wc's en douches voor het aantal personen. Niet zo fris
Bron: Ctoutvert

Riejan D, op deze camping in juli 2022

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Over staanplaats 't.o. van douche ruimtes.
Minpunten - Douche/wc ruimte ver weg van staanplaats.
Bron: Ctoutvert

Gerke G, op deze camping in mei 2022

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Mooie plaats bij de Elbe
Bron: Ctoutvert

Frans van den Berg, op deze camping in juli 2020

7,4

Reisgezelschap: Paren

Wij stonden niet aan het water. dat is een aanrader qua sanitair. sanitair was hier top. douchen met muntjes. wifi is waaardeloos.
je koopt een dure kaart en dan heb je nog niets.
plekken zijn recht toer recht aan. Ruim maar zonder veel franje en groen. Omgeving lekker fris en leuk voor vis en watersportliefhebbers. Zo niet., 1 nachtje blijven en hamburg bezoeken. aanrader.

Herman Van Gelder, op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Grote camping, maar zeer rustig. Geweldig sanitair. Eten en drinken geen probleem. Goede sfeer. Goede doorreis plek.

René - Heythuysen, op deze camping in juli 2019

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - de rust en kalmte van ons verblijf..
Minpunten - er was op de camping, weinig georganiseerd voor volwassenen.
Bron: Ctoutvert

Dirk - Arnhem, op deze camping in juli 2019

5,8

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De ruime standplaats
Minpunten - Het toiletgebouw is veel te klein. In het weekend is het veel te vol. De douches zijn er veel te weinig en tijdens het douchen loopt het water niet goed af.!
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 37,00
Richtprijs 2
€ 45,00
Openingsperiode
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
30 ha
Aantal toerplaatsen
130
Aantal camperplaatsen
200
Aantal vaste jaarplaatsen
300
Aantal huuraccommodaties
33
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1
  • Stacaravans
    • aantal:8
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-15.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Reinigingsstation chemische toiletten
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Huuraccommodaties
  • Stacaravans
    • aantal:8
  • Bungalows/chalets
    • aantal:3
  • Caravans
    • aantal:12
Te huur op of bij camping
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Koelkluisjes
  • Motorboten
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Auto's
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Sauna
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Waterskiën toegestaan
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:01-05/01-10
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
  • Stand-up Paddling
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Engels | Duits
    • periode:01-05/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:15-03/15-11
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-05/01-10
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:7 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
    • service voor passanten
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:150 m2
    • Aantal:200
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:grass
  • Wateraan- en afvoer
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Apart jeugdterrein
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:10
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:1

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

25 / 04

 

Vr

26 / 04

 

Za

27 / 04

 

Zo

28 / 04

 

Ma

29 / 04

 

Di

30 / 04

 

Wo

01 / 05

 
Max. 8.3° 10.5° 16.5° 20.2° 17° 21.5° 23°
Min 4.5° 5.7° 9.6° 8.6° 11° 12.3°
Neerslag 90% 90% 65% 25% 15% 60% 25%
Windrichting ZW ZW Z Z Z O O
Windkracht 3 3 3 3 2 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 86% 61 1
Feb 83% 41 2
Mrt 79% 56 3
Apr 74% 51 5
Mei 71% 57 7
Jun 73% 74 7
Jul 74% 82 7
Aug 74% 70 7
Sep 81% 70 5
Okt 83% 63 3
Nov 86% 71 2
Dec 87% 72 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Stover Strand Camping
    Stover Strand 10
    21423 / Stove/Hamburg
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    53°25'27"N 10°17'44"E
  • A7 Hannover-Hamburg, afsl Maschener Kreuz ri Winsen/Lüneburg. A39, dan afsl B404 ri Geesthacht. Afsl in Rönne ri Stove. De straat Stover Strand tot einde doorrijden. 2e cp aan einde toegangsweg.

Contact

Contact

Wilt u camping Stover Strand Camping boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-stover-strand.de

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Stover Strand Camping. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Stover Strand Camping *****

Stover Strand Camping
Stover Strand Camping
Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping
Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping Stover Strand Camping

Stover Strand Camping *****

Stover Strand Camping
Stover Strand Camping

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen