Ga naar de homepage
LeadingCampings

Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad *****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,4
12 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Rijk aanbod specialistische kuren
  • Meerdere eigen thermaalbaden
  • Mooie wandel- en fietsomgeving
  • Sanitair van topkwaliteit
  • Tiptop verzorgd kampeerterrein
  • Uitstekend restaurant

Herstellen van ziekte, een blessure, een burn-out of gewoon bijkomen van een druk jaar? Er is nauwelijks een betere plek denkbaar om dat te doen dan bij Kur & Feriencamping Holmernhof Dreiquellenbad. Dit is een luxe camping die geliefd is door het rijke aanbod aan specialistische kuren, behandelingen en wellnessfaciliteiten. Een echte kuurcamping dus, die zich speciaal richt op volwassenen en ouderen.

Toon meer

Deze camping ligt net iets ten zuiden van het plaatsje Bad Griesbach im Rottal in Beieren. Hier verblijf je in een natuurlijk gebied. De omgeving is heuvelachtig en bij vlagen bosrijk, dus je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Ook golfliefhebbers kunnen hier hun harten ophalen, want er zijn verschillende mooie golfbanen in de buurt. Bovendien valt in deze regio op cultureel vlak genoeg te ontdekken. In een straal van zo’n dertig kilometer rond de camping liggen prachtige plaatsen als Ortenburg, Vilshoven, Schärding, Obernberg en Passau.

Je bereikt Holmernhof Dreiquellenbad door de A3 bij afslag 118 (Pocking) te verlaten. Volg dan de B12 en de B388 tot ter hoogte van het dorpje Karpfham Ort. Daar sla je rechtsaf de Rottalstraße op, een straat die overloopt in de Schwaimer Straße. Ongeveer anderhalve kilometer na Karpfham Ort vind je de camping aan de rechterkant.

Een ruim opgezet en tiptop verzorgd kampeerterrein

Na aankomst op de camping mag je rekenen op een warm welkom. Men staat hier namelijk bekend om de hartelijke, persoonlijke benadering. Er zijn kampeerplaatsen in drie comfortniveaus. De plekken zijn mooi aangelegd, uitstekend verzorgd en keurig afgebakend, meestal met heggen en bomen. Tegenover de campingingang, aan de andere kant van de weg, is een speciaal terrein voor campers ingericht. Verder zijn hier zeer comfortabele studio’s, appartementen, maisonnettes en bungalows te huur.

Er zijn twee sanitairgebouwen op de camping. De kwaliteit van het sanitair is zeer hoog. De faciliteiten verkeren in uitstekende staat en zijn erg schoon. Bovendien hebben de sanitairblokken een prettige uitstraling en profiteer je er van veel ruimte en privacy.

Geniet van streekgerechten en bier in Zur Leibspeis

Vooraan op de camping tref je het restaurant Gasthaus Zur Leibspeis. Dit is een restaurant met een luxe uitstraling, echt op volwassenen gericht. De menukaart is duidelijk toegespitst op de Duitse keuken in het algemeen en de Beierse in het bijzonder. Naast talrijke vleesgerechten zijn er ook enkele vegetarische maaltijden verkrijgbaar. Daarnaast is er een grote bierkaart. Niet geheel toevallig, want de campingeigenaren zijn echte bierkenners en organiseren zelfs professionele bierproeverijen op de camping.

Naast de receptie vind je een kleine winkel met een bescheiden aanbod aan levensmiddelen. De dichtstbijzijnde supermarkt zit in Bad Griesbach, op ongeveer anderhalve kilometer afstand.

Onderga weldadige luxe op deze echte kuurcamping

Deze camping staat al jarenlang te boek als een expert op het gebied van wellness, kuren en spa. Een greep uit de therapieën die hier worden aangeboden: fysiotherapie, fangotherapie, manuele therapie, echografie, elektrotherapie en cryotherapie. Je kunt bovendien diverse soorten massages afnemen, waaronder een zeer specialistische lymfedrainagebehandeling.

Ontspannen en het immuunsysteem verbeteren kan natuurlijk ook via warmtetherapie. Daarvoor biedt de camping verschillende sauna’s, een stoombad en een zonnebank. Je kunt een wandelingetje maken over het blotevoetenpad of gebruikmaken van een van de heerlijke thermaalbaden. Verder wordt ook aandacht besteed aan de uiterlijke schoonheid. Neem bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een manicure of een pedicure, of breng een bezoekje aan de professionele kapsalon.

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Urlings

"Camping met weldadige luxe. Meerdere golfbanen, zwembaden en een eigen thermaalbad op de camping. Echte kuurcamping! Ook ideaal uitgangspunt voor fietstochten en stedenbezoek. Ontbijt op zaterdag en zondag verkrijgbaar."

Inspecteur Dhr. J. Urlings

J. Urlings

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792453

Beoordelingen (12)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,6
Personeel
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
7,5
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
8,9
Eten en drinken
8,8
Omgeving
8,7

Wolfgang, op deze camping in oktober 2023

8,5

Reisgezelschap: Paren

Sehr schöne Lage im Rottal, unterhab von Bad Griesbach. Das Hauptsanitärgebäude ist groß und behindertengerecht ausgestattet und somit absolut zeitgemäß und sauber. Die Parzellen/ Plätze sind für die entsprechenden Fahrzeuge (Wohnmobil / Zelt / Wohnwagen) unterschiedlich gross und schön angelegt. Die Anlage ist top ausgestattet, wie Trockenraum - Waschräume - Sanitärgebäude - Spülräume - Entsorgung - usw. , wettergeschützte Sitzmöglichkeiten und Aufenthaltsräume - gibt es natürlich auch, eine kleine Therme mit Saunabereich und Ruheraum mit kalt und warm Wassersprudler rundet hier alles ab. Kleiner Minimarkt mit Brötchen und was man sonst so alles braucht. Bushaltestelle direkt vor dem Platz zum Transfer mit den Bäderbus nach Bad Füssing / Bad Birnbach und Bad Griesbach. Zu diesem Campingplatz mit Wohnmobilhafen und der kleinen mini Therme, kommen wir auf jeden Fall wieder.

Oskar Andreoli, op deze camping in oktober 2023

8,8

Reisgezelschap: Paren

Wir waren im Oktober 2023 auf dem CP. Es hat uns sehr gut gefallen, alles ist perfelt auf dem CP.

Christiana Höhme, op deze camping in oktober 2022

8,4

Reisgezelschap: Paren

Einer der Besten Campingplätze mit sehr schönem Thermalbad und Therapiezentrum. Man erholt sich sehr gut. Auch das Essen im angrenzenden Restaurant ist sehr zu empfehlen.

Oskar Andreoli, op deze camping in oktober 2022

9,0

Reisgezelschap: Paren

Wir waren sechs Tage auf dem Platz.
Die Infrastruktur ist perfekt für einen unvergrsslichen Urlaub. Sanitäranlagen sehr modern und sehr gepflegt und sehr sauber.
Der Wellnessbereich ebenfalls top. Im Camping eigenen Restaurant kann man sich sehr gut verpflegen, bei moderaten Preisen. Vom CP aus führen diverse Wander- und Rsdwege weg.

Heike Quenzer, op deze camping in september 2022

8,7

Reisgezelschap: Paren

Tolles Wellnessangebot

die besten Sanitäranlagen die ich kenne

Schnurzele, op deze camping in juli 2022

7,9

Reisgezelschap: Paren

Wir waren im Juli 2022 auf dem Campingplatz Holmernhof. Die Plätze sind großzügig, mit Wasserversorgung und Grauwasserentsorgung. Das Schwimmbad lädt zur täglichen Nutzung ein. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Die ACSI-Card wurde nicht akzeptiert, was zu eine Unstimmigkeiten an der Rezeption geführt hat. Tagestouren werden vom Campingplatzbetreiber angeboten.

Bernhard Rudholzer, op deze camping in juni 2022

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Wir warn jetzt das 2te-Mal auf diesem Platz. es war genauso super wie das 1te-Mal.
Alles sehr sauber. Personal sehr freundlich. Speisen im Lokal sehr gut.
Das alles zu einem vernünftigen Preis. Wir kommen wieder. Danke

Rainer Richter, op deze camping in april 2022

8,5

Reisgezelschap: Paren

Sehr freundlicher Empfang, ruhige Lage, kurze Wege zur Griesbach Therme, sehr schöne Radtouren, es passt einfach alles

Nicole Backes, op deze camping in december 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

Hier passt wirklich alles. Der Service und die Freundlichkeit der Mitarbeiter sind nicht zu übertreffen. Dazu ein tolles Wellnessangebot, ein gut ausgestatteter Shop und ein täglich geöffnetes Restaurant.

Rudolf Glanzner, op deze camping in mei 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

WellnessUrlaub vom feinsten, mehr Worte braucht es nicht...zur Leibspeis können wir nur sagen : lecker, lecker, lecker. Wir kommen gerne wieder.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 46,70
Richtprijs 2
€ 62,70
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
4,5 ha
Hoogteligging
360m
Aantal toerplaatsen
195 (80 - 120m2)
Aantal camperplaatsen
29
Aantal huuraccommodaties
23
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:12.30-14.30
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Verharde staanplaats
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Afhaalmaaltijden
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:10
  • Appartementen
    • aantal:4
  • Fietsen
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Auto's
Wellness
  • Sauna
  • Thermaalbad
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Beautycenter
  • Zonnebank
  • Hydromassage
  • Massage
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Fitnessruimte
  • Golfbaan bij de camping (min. 6 holes)
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:2 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits
    • periode:01-04/30-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:60 m2
    • Aantal:29
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:4
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 14.9° 20.6° 22.8° 21.2° 14.7° 14.5° 16.5°
Min 3.7° 4.8° 9.7° 9.7° 6.9° 5.2°
Neerslag 90% 5% 5% 5% 80% 90% 25%
Windrichting W ZO ZO ZO W W ZW
Windkracht 3 2 3 1 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 78% 118 14
Feb 76% 83 16
Mrt 71% 94 20
Apr 68% 102 22
Mei 73% 183 18
Jun 73% 185 20
Jul 74% 194 20
Aug 76% 201 18
Sep 79% 140 16
Okt 79% 126 15
Nov 80% 104 13
Dec 78% 97 14

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad
    Singham 40
    94086 / Bad Griesbach
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    48°25'12"N 13°11'31"E
  • A3 afslag 118 Pocking. B12 volgen tot afslag B388. Camping wordt aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad *****

Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad
Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad
Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad
Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad

Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad *****

Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad
Kur & Feriencp Holmernhof Dreiquellenbad

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen